Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Års- og bærekraftsrapport 2021

Publiseringsdato: 04-04-2022

Humanas års- og bærekraftsrapport for 2021 ble publisert i dag. Rapporten sammenfatter 2021 finansielt, men viser også hvordan vi arbeider strategisk for å skape en bærekraftig velferd på individ- og samfunnsnivå.

Last ned rapporten på svensk her, og engelsk her.

Humanas års- og bærekraftsrapport for 2021, inkludert den juridiske årsrapporten, den lovpålagte bærekraftsrapporten og rapport i henhold til GRI-standarder, er tilgjengelig på www.humanagroup.se og www.humanagroup.com

I rapporten beskrives Humanas strategi, mål og bærekraftsarbeid, trendene som driver etterspørselen etter vår omsorg forklares, og vi presenterer våre forretningsområder, ledelse og – nytt for i år – noen av våre medarbeidere. 

Nytt av året er også at rapporten er optimalisert for digital lesing og er universelt utformet. Ta en titt, klikk deg rundt og les det du synes er interessant.

På side 6 har konsernsjef Johanna Rastad ordet, og hun skriver blant annet:

– Jeg er ekstremt stolt over hva Humana som selskap har fått til i løpet av året. 2021 var tøft, men til tross for det lyktes vi veldig bra. Uten Humanas 18 000 fantastiske medarbeidere hadde vi selvfølgelig ikke lykkes. En hjertelig takk til alle fra både meg og tidligere konsernsjef Rasmus Nerman.

For mer informasjon, kontakt:

Ewelina Pettersson, Ansvarlig for investorrelasjoner
+46 73 074 79 12, ewelina.pettersson@humana.se

Maria Jansson, Bærekraftsansvarlig 
+46 73 066 04 10, maria.jansson@humana.se