Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Humanainnsikt-banner
Før kalte vi det dataspill, i dag snakker vi mer om gaming og e-sport. Hele 86 % av unge mellom 9-18 er aktive gamere ifølge Medietilsynets undersøkelse fra 2020, og i under pandemien har vi brukt mer tid på spill enn noen gang før.
 
Gaminguniverset er en arena for læring, samarbeid og mestring. Samtidig er gaming en kilde til bekymring og konflikt i mange hjem, for når blir det egentlig for mye gaming? Hva vet vi voksne egentlig om gaming og e-sport? Hvordan skal vi snakke med og forstå ungdommene våre?
 
I dette webinaret er vi så heldige å ha med oss Stian Overå, forsker og spesialrådgiver ved KoRus Øst. Stian er hobbygamer, gamerforelder og spillforsker. Vi er også stolte av å presentere to av våre egne miljøterapeuter; Daniel Thengs og Georg Satouglu. Daniel har tatt en videreutdanning innen spillproblematikk og Georg er tidligere norgesmester i E-sport! Deres tilnærming til gaming som et verktøy i miljøterapeutisk arbeid er interessant og aktuelt for alle som kjenner en ungdom som gamer!
 
 

Registrer deg her for å kunne se opptaket av webinaret gratis.

Lytt til podcasten vår

Vi har laget episoder om viktige temaer fra alle våre virksomhetsområder, og det kommer stadig nye!

Slik finner du episodene