Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Glede på jobb

Vi tror på et prestisjeløst miljø der vi ser, støtter og oppmuntrer hverandre. Og gjerne ler. Glede er et valg som kan kreve litt innsats, men som alltid er verdt investeringen. Fornøyde medarbeidere blir værende lenger og gir enda mer fornøyde kunder – det er vi overbevist om.

Glede på jobben handler om å kunne le mye sammen med gode kollegaer. Det å ha et sted å gå til der man får brukt evnene sine. Det handler også om å kunne føle at jobben en gjør er meningsfull, og det kan vi trygt si at den er i Humana. 

Noen tenker at omsorgsyrker er tunge, og det er klart at det kan være tungt. Det er en kunst å møte mennesker som er ved veis ende i livet, eller unge med rusproblematikk. Det er samtidig det som gjør jobben så meningsfull. Hos oss utgjør hver enkelt en stor forskjell. Vi merker at det ofte oppstår en fin og varm arbeidskultur i de gruppene som jobber med de vanskeligste arbeidsoppgavene. Vi ser også at det er viktig å le sammen, både blant personalet, men også med kundene og klientene våre.