Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Two persons laughing together

Trygg ansettelse

Det å velge Humana omsorg og assistanse som arbeidsgiver innebærer også å velge trygghet. Vi er et ledende helse- omsorgsforetak med over 15 000 medarbeidere i Norden. Størrelsen og fokuset på at vi alltid skal levere kvalitet, skaper merverdi for medarbeiderne våre.

Ansettelsestrygghet

Konkurransedyktig lønn, pensjonsavtaler og forsikringer er en selvfølge i Humana. Gjennom kollektivavtaler og et levende faglig samarbeid skaper vi best mulige forutsetninger for medarbeiderne våre. 

Trygghet gjennom kompetanse og mobilitet

Vi er en arbeidsgiver med stor kompetanse innen flere ulike yrkesområder. Dette gir oss mulighet til å søke støtte og råd internt i eget selskap når det er behov for det. Humanas virksomheter er også representert i de fleste kommuner, noe som gjør det enkelt å bytte jobb internt ved for eksempel flytting.

Balanse mellom arbeidsliv og privatliv

Balanse mellom arbeidsliv og privatliv er viktig og noe vi som arbeidsgiver legger til rette for. Balanse, tid til ettertanke, hvile og det å ta vare på egen helse. Det er viktig for at medarbeiderne våre skal ha det bra og trives på jobben. En fleksibel arbeidsmåte der stillingen tillater det, er noe vi oppmuntrer til og støtter.