Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt våre regioner

Mer kontaktinformasjon

Fakta

  1. Fylke:
    Innlandet

Kontakt

Adresse

Helse- og omsorgsboliger i Brumunddal

Humanas helse- og omsorgsdivisjon bidrar til at landets kommuner kan ivareta sine forpliktelser overfor personer som har krav på tjenester etter helse- og omsorgstjenesteloven. Nå har vi boliger ledige for inntak i Brumunddal.

Fakta

  1. Fylke:
    Innlandet

Vi utvider stadig vårt utvalg av boliger, og er i stand til å skaffe boliger raskt som er tilpasset/utformet ut fra den enkeltes ønsker og behov for både geografisk plassering og fysisk utforming. Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan tilby.

Fagerlundvegen og Nyborgvegen er våre boliger i Brumunddal. De tilbyr enkel tilgang til ulike tjenester, offentlig transport, ulike servicetilbud og vakre turområder. Begge boligene har tilgang til egne biler.

Fagerlundvegen

Fagerlundvegen er en bolig som ligger sentrumsnært, med gangavstand til alle fasiliteter i sentrum, inkludert butikker, servicetilbud og vakre turområder. Boligen inneholder fire soverom, to bad, et kjøkken og en stue. I tillegg har den en romslig hage som gir gode muligheter for ulike aktiviteter.

Nyborgvegen

Boligen i Nyborgvegen ligger rett i utkanten av Brumunddal sentrum, og gir deg en storslått utsikt over Brumunddal og Mjøsa. Den store terrassen gir deg muligheten til å tilbringe mange timer med å nyte denne vakre utsikten. Boligen har seks soverom, tre bad, et kjøkken og en stor stue.

Nederst på siden kan du et utvalg bilder fra våre boliger på Jessheim.

Har du spørsmål om tjenestene våre, boligene eller vil ha hjelp, kan du ta direkte kontakt med virksomhetsleder Marita Fiksdal.
Virksomhetsleder Marita Fiksdal, HOT
Marita Fiksdal Virksomhetsleder Innlandet, Trøndelag, Akershus og Buskerud +47 993 63 386

Bilder fra Nyborgvegen

Bilder fra Fagerlundvegen

Virksomhetsleder Marita Fiksdal, HOT

Marita Fiksdal

Virksomhetsleder Innlandet, Trøndelag, Akershus og Buskerud

Fakta

  1. Fylke:
    Innlandet

Kontakt

Virksomhetsleder Marita Fiksdal, HOT

Marita Fiksdal

Virksomhetsleder Innlandet, Trøndelag, Akershus og Buskerud