Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

BPA til topps i prekvalifisering – satser på seier!

Publiseringsdato: 28-09-2020

Humana BPA kan være svært stolte av å ha blitt rangert som nummer 1 av 21 BPA-leverandører i prekvalifiseringen til den viktige BPA-konsesjonen i det store interkommunale innkjøpssamarbeidet vest for Oslo der 16 kommuner de neste seks årene skal la innbyggerne velge BPA fra fire leverandører. Selvsagt satser Humana BPA stort på å bli en av dem. Og nå er vi allerede på god vei.

​​​​​​​

– Vi jobber alltid for å bli litt bedre i dag enn det vi var i går. Derfor skriver vi stadig bedre og bedre tjenestekonsesjonssøknader som gjør at vi får innpass i flere og flere kommuner. Systematisk forbedringsarbeid og ISO-sertifisering har hjulpet oss med det. Dessuten er det rett og slett sabla flinke folk i Humana. Det hjelper veldig!

Divisjonsdirektør i Humana BPA, Jon Torp, sier at når kommuner samarbeider om BPA-konsesjoner er det ekstra spennende.

– Får vi konsesjon da, åpnes mange kommuner på en gang. Denne gangen snakker vi om landets største interkommunale innkjøpssamarbeid på BPA-feltet. Her er vi inne og leverer BPA per i dag, så det er svært viktig at vi får fortsette med det. Det er altså 16 kommuner som nå skal handle inn BPA for i de neste seks årene for den nette sum av to milliarder kroner. Og det er kun fire leverandører som får være med på dette. Vi setter alle kluter til for at Humana blir en av de fire.

Tjenestekonsesjonskonkurransen er delt i to etapper. I første runde var det 21 leverandører som deltok. De ni beste har gått videre til en «søknadsfinale». Og folkens: Blant de 21 firmaene ble Humana rangert som nummer 1.

– Det var kjempemoro, og vi er veldig stolte av det. Så nå er vi i finalen. Fristen for å sende inn «finaldokumentene» er 26. september og resultatet får vi vite i uke 44. Det er mer spennende enn sunt er, sier Jon Torp.

Jon Torp, divisjonsdirektør i Humana BPA