Regioner

Her kan du bli bedre kjent med våre avdelinger og regioner.

Hero
Example image

Barnevern Kristiansand

I Kristiansand har vi hele seks avdelinger og tar imot plasseringer i målgruppene atferd lav- og høy, rus, akutt og omsorg.

Bolig i region Nord

Barnevern Nord

I Nord har vi to avdelinger i Harstad, og en avdeling i Kvæfjord. Vårt terapeutiske arbeid baserer seg på traumebevisst omsorg (TBO) og Aggression Replacement Training (ART). Avdelingene tar imot både gutter og jenter.

Example image

Barnevern Arendal

Vi har fem avdelinger i Agder. Medarbeiderne her har særlig kompetanse når det gjelder ungdom med omfattende omsorgs- og behandlingsbehov som for eksempel kan ha tilknytningsproblematikk og ha utviklet traumer på grunn av vanskelige opplevelser.

Tre personer som leker ute

Barnevern Trondheim

Vi har til sammen seks avdelinger i Trondheim og Skaun. To av avdelingene er godkjent for atferdsbehandling, to for rusbehandling og to er avdelinger for omsorg.

Example image

Barnevern Sandnes

Vi har seks avdelinger i Rogaland. Alle avdelingene tar i mot både jenter og gutter, og har plasser når det gjelder omsorg og atferd.

En grupp ungdomar som spelar krocket

Barnevern Øst

Vi har til sammen fem avdelinger i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold og tilbyr i hovedsak gruppetiltak til ungdom. Vi har også en avdeling med spisskompetanse på unge med skadelig seksuell atferd (SSA).

Metoder og faggrunnlag

Humana barnevern stiller høye krav til kvalitet. Derfor er vi opptatt av å sikre at metodene vi benytter oss av er evidensbasert og godt dokumentert.

Våre metoder og faggrunnlag
Liisa Thiel sitting by the table. To be used only for Hyvinvaikuttajat.fi

Utforsk 47 ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som vil jobbe hos oss! Vi har flere ledige stillinger i hele Norge. Se om du kan finne din nye jobb hos oss.

Søk jobb hos oss