1. Start
  2. Om Humana omsorg og assistanse

Om Humana omsorg og assistanse

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi finnes for å leve opp til vår visjon om at alle mennesker har rett til et godt liv.

Hero
""

Vårt bidrag

Hvert år hjelper Humana i Norden over 7000 kunder, brukere og pasienter til et bedre liv. Dette er vår kjernevirksomhet og en av våre viktigste bidrag som en ansvarlig samfunnsaktør.

A person and child sitting by table playing

Visjon, verdier og kultur

Vi har en visjon om at alle mennesker har rett til et godt liv. Sammen med verdiene våre engasjement, ansvar og glede blir det enklere å ta de riktige og kloke valgene hver eneste dag.

Hero

Humana innsikt

Humana innsikt er en arena for kunnskapsdeling for alle som er interessert i helse, omsorg og assistanse. Vi inviterer til fagdager, seminarer, webinarer og andre arrangementer. I tillegg lager vi vår egen podkast.

Kontakt oss

Her finner du selskapsinfo og kontaktinfo til alle våre divisjoner.

Gå til siden
Kvinne i telefon

GDPR i Humana

Alle som kommer i kontakt med Humana omsorg og assistanse, skal føle seg trygg på at personopplysningene er sikre hos oss. Her kan du lese om hvordan vi håndterer opplysningene dine og din rett til å kontrollere personlig informasjon.

Gå til siden
Olika nyans av rosa

Utforsk 47 ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som vil jobbe hos oss! Vi har flere ledige stillinger i hele Norge. Se om du kan finne din nye jobb hos oss.

Søk jobb hos oss