1. Start
  2. Helse- og omsorgstjenester
  3. Et landsdekkende omsorgstilbud

Et landsdekkende omsorgstilbud

Humana omsorg og assistanse tilbyr omsorgstjenester for mennesker med ulike behov for hjelp og støtte i hverdagen. Vi tilbyr individuell tilrettelegging ut fra den enkeltes forutsetninger og utfordringer. Vi anskaffer kontinuerlig nye boliger, og kan etablere avdelinger der det er behov. Vårt tilbud er landsdekkende, og vi har avdelinger fra Troms og Finnmark i nord til Agder i sør.

Hero

I Oslo er det fritt brukervalg. Dette er noen av våre boliger i hovedstaden

Example image

Ljan i bydel Nordstrand

Veletablert omsorgsbolig på koselige Ljan i bydel Nordstrand i Oslo.

Noen av våre boliger i Innlandet og Akershus

Example image

Helse- og omsorgsboliger i Brumunddal

Humanas helse- og omsorgsdivisjon bidrar til at landets kommuner kan ivareta sine forpliktelser overfor personer som har krav på tjenester etter helse- og omsorgstjenesteloven. Nå har vi boliger ledige for inntak i Brumunddal.

Example image

Helse- og omsorgsboliger på Jessheim

Humanas helse- og omsorgsdivisjon bidrar til at landets kommuner kan ivareta sine forpliktelser overfor personer som har krav på tjenester etter helse- og omsorgstjenesteloven. Nå har vi boliger ledige for inntak på Jessheim.

Noen av våre boliger på Vestlandet

Example image

Omsorgsbolig på Ræge

Med kort avstand til Sola flyplass ligger vår nyoppussede omsorgsbolig.

Example image

Omsorgsbolig på Sviland i Sandnes

Velkommen til en landlig omsorgsbolig på Sviland, utenfor Sandnes. Boligen har flott utsikt mot fjellene og kort avstand til landets flotteste rododendron park.

Noen av våre boliger i Midt-Norge

Orkanger bolig

Omsorgsbolig i Orkanger

Dette romslige hovedbygget inneholder 2 separate leiligheter med hver sin private inngang. Hoveddelen er utstyrt med en stor stue, kjøkken og spisestue som gir rikelig plass til fellesmåltider og hyggelig samvær.

Noen av våre omsorgsboliger i Nord-Norge

Example image

Omsorgsboliger i Kvæfjord

Alle boligene i Kvæfjord ligger tett på den flotte naturen. Vi har et godt samarbeid med skole (barneskole, ungdomsskole og videregående). Vi disponerer en hytte i «marka» ikke langt unna. Friluftsliv, ATV, båt, lavvo og naturen er rett utenfor døren, og vi leier et varmebasseng en gang i uka.