1. Start
  2. Brukerstyrt personlig assistanse

Brukerstyrt personlig assistanse

Når du velger BPA fra Humana omsorg og assistanse, får du en stor og verdidrevet organisasjon i ryggen. Vi er over hele landet og tilbyr tjenester der folk trenger dem. Kontakt oss på 950 43 000 om du har noen spørsmål eller ønsker å bytte BPA-leverandør til oss.

Hero

Vi hjelper deg med å finne de gode assistentene

Alle brukerstyrte personlige assistenter som ansettes i Humana omsorg og assistanse går gjennom kursing hos oss. Men ikke alle mennesker passer sammen, så før du ansetter en assistent, bistår vi i prosessen slik at du får intervjuet og vurdert kandidatene. Dette er viktig for å finne den matchen som gir deg det beste utgangspunktet for et varig og velfungerende arbeidsleder/assistentforhold.

Din frihet og integritet er rettesnor for vårt arbeid, og på det området vil vi aldri kompromisse.

Det er du som skal definere hvilken assistanse du trenger, og det offentlige skal legge til rette for at du kan få den tjenesten som er best for deg, men du skal velge hvem som skal utføre assistansen.

Disse enkle prinsippene mister vi aldri av syne hos Humana omsorg og assistanse.

Stor og verdidrevet organisasjon i ryggen

Når du velger Humana omsorg og assistanse til å levere BPA, får du en stor og verdidrevet organisasjon i ryggen. Vi er over hele landet og tilbyr tjenester der folk trenger dem.

Alle som jobber hos oss, nyter godt av:

  • Ordnede arbeidsforhold
  • Tarifflønn
  • Kurs og opplæring
  • Personlig oppfølging og veiledning
  • Et inkluderende og gjennomsiktig miljø

Vi tror at dette utvikler våre ansatte, og at du som kunde opplever høy kvalitet i tjenestene vi tilbyr og folkene som utfører dem. Vi kaller det Humana-pakken, og her kan du lese mer om hva den inneholder.

Ta BPA-testen

Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) er med på å gi mennesker med behov for assistanse muligheten til å leve et fullverdig liv. Hvor mange timer du har behov for er ikke alltid like lett å å vite, derfor har vi laget en enkel test som du kan ta under.

Ta testen
Assistent og kunde i bil

Vanlige spørsmål og svar om BPA

Her har vi samlet de mest vanlige spørsmålene og svarene vi mottar daglig om brukerstyrt personlig assistanse (BPA).

Kvinna ler och pratar med en man

Våre kunder forteller

Her kan du lese våre kunders egne opplevelser med brukerstyrt personlig assistanse (BPA).

Utforsk 47 ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som vil jobbe hos oss! Vi har flere ledige stillinger i hele Norge. Se om du kan finne din nye jobb hos oss.

Søk jobb hos oss