1. Start
  2. Brukerstyrt personlig assistanse
  3. Bytt til oss
  4. Store BPA-vedtak krever en solid leveranse
Två kvinnor ler mot varandra

Store BPA-vedtak krever en solid leveranse

Vi er selvfølgelig fast bestemt på at enhver BPA-ordning krever en solid leverandør. Men når det kommer til store BPA-vedtak, blir valget desto viktigere. Med våre helhetlige digitale systemer, erfarne rådgivere klare til å bistå deg, og vår forpliktelse til tarifflønn for alle assistenter, garanterer vi at din BPA-leveranse behandles med den ekspertise og dybde av erfaring som kreves.

Velg Humana omsorg og assistanse som BPA-leverandør i dag og gjør et informert valg for en sømløs og effektiv BPA-leveranse.

Gode digitale systemer

I vår digitale tidsalder er effektive, pålitelige og sikre systemer nøkkelen til en god BPA-ordning. Våre digitale systemer sørger for at både kunder og assistenter får en sømløs og problemfri opplevelse, fra planlegging til rapportering.

Vi er helt digitale, så du skal slippe å sende oss papirpost!

Erfarne rådgivere

Det er ikke nok å bare ha god teknologi; du trenger også mennesker som forstår dine unike behov. Våre rådgivere har årevis av erfaring med BPA og kan gi veiledning, støtte og råd som er skreddersydd for hver enkelt kunde.

Tarifflønn til assistenter

For oss står arbeidsleder og kunde i sentrum av alt vi gjør. Mens våre assistenter utgjør en fundamental del av vår tjeneste, er det samspillet med, og respekten for, arbeidslederens og kundens behov som virkelig driver oss. For å støtte dette, sikrer vi at våre assistenter lønnes rettferdig med tarifflønn. Dette sørger ikke bare for å tiltrekke de beste assistentene, men også for at de forblir dedikerte og engasjerte i å oppfylle rollen sin innen BPA-ordningen.

Eivind Collin

Salgs- og forretningsutvikler BPA

eivind.collin@humananorge.no901 42 417