Bytt til oss

Er du ikke fornøyd med BPA-leverandøren du har i dag? Får du ikke hjelpen du trenger til å være en god arbeidsleder? Da bør du ta kontakt med oss i Humana omsorg og assistanse på 950 43 000.

två pojkar cyklar på grusväg
Två kvinnor som cyklar med hjälm

Slik velger du BPA-leverandør

Det kan være vanskelig å vite hvilken BPA-leverandør som er den riktige for deg. Vi har derfor laget en guide for å hjelpe deg å velge leverandør, uavhengig av om du kan eller ønsker å velge Humana omsorg og assistanse.

Ta vår BPA-test

Hvor mange BPA-timer du har behov for er ikke alltid like lett å å vite, derfor har vi laget en enkel test.

Store BPA-vedtak krever en solid leveranse

Med våre helhetlige digitale systemer, erfarne rådgivere klare til å bistå deg, og vår forpliktelse til tarifflønn for alle assistenter, garanterer vi at din BPA-leveranse behandles med den ekspertise og dybde av erfaring som kreves.

Vi hjelper deg

God dialog er nøkkelen til suksess både for deg som arbeidsleder og for oss som din leverandør. Hos oss får du en fast, erfaren rådgiver som har kompetanse til å veilede deg med alt som har med BPA å gjøre. En fast BPA-rådgiver betyr at du slipper å forklare alt på nytt hver gang.

Våre BPA-rådgivere hjelper deg

Trenger du å vite hvordan en søknad om flere BPA-timer bør utformes? Har du fått avslag på flere BPA-timer og vil anke? Din rådgiver er der for deg. I tillegg har vi en responsgaranti. Lurer du på noe som helst angående BPA, garanterer vi at du får svar senest innen neste virkedag.

Vi tilbyr også døgnåpen vakttelefon. Skulle det skje noe i din BPA-ordning som ikke kan vente til ordinære åpningstider, så er vi tilgjengelige! Vi kan tilby deg gode, brukervennlige digitale løsninger. Her vil du som arbeidsleder finne all informasjon du vil trenge for å administrere BPA-ordningen i hverdagen. I to apper finner du alle virkemidler og verktøy du trenger for å være en god arbeidsleder og praktisk administrere din BPA-ordning.

Full oversikt over BPA-timer

I Tamigo-appen holder du oversikt over timeregistrering og administrasjon av BPA. I Tamigo-appen finner du også blant annet vår uvurderlige assistentkasse. Her settes det av et beløp som kan brukes til løpende utgifter din assistanse ordning har. I assistentkassen har du full oversikt til enhver tid og utbetalingene skjer gjennom oss. Enkelt, ikke sant?

Vi har også Humana-appen som gjør det mye lettere å finne all informasjon du behøver om BPA fra Humana – rett i hånden, uansett hvor du befinner deg.

Gjør BPA-hverdagen lettere for deg

Appen inneholder en rekke smarte verktøy som vil gjøre arbeidshverdagen lettere både for deg som arbeidsleder, og for dine assistenter. I appen finnes blant annet opplæringsmateriell og oppslagsverk i form av kurs og håndbøker, mulighet til å chatte med assistentene dine, og mulighet til å lage oppgavelister.

Fra appen kan man også sende inn digitale skjema som egenmeldinger, reiseavtaler, og refusjonssøknader. Appen utvikles fortløpende, og ytterligere funksjonalitet blir tilgjengelig etter hvert.

Appen kan lastes ned på telefon eller nettbrett, og er også tilgjengelig i nettside-versjon. Du kan lese mer om appen og se en videosnutt av den her.