1. Start
  2. Helse- og omsorgstjenester

Helse- og omsorgstjenester

I Humana tilbyr vi skreddersydde bo- og avlastningstilbud over hele landet. Vi setter en høy standard for kvalitet og legger vekt på omsorg, mestring og utvikling i alle våre tjenester. Våre målgrupper er mennesker som trenger hjelp og støtte som følge av psykisk utviklingshemming, autisme, rusproblemer eller psykiske lidelser.

Hero

Et landsdekkende omsorgstilbud

Her får du en oversikt over hvor i landet vi har boliger, og mer info om disse.

Les mer her
Hero

Aktuelt

Åpner for sikkerhetshjem

TV 2 satte nylig fokus på at 18 forvaringsdømte sitter prøveløslatt på gårder, i bolighus og leiligheter rundt i landet. På de 20 årene ordningen har eksistert, har den kostet staten over én milliard kroner. Og ordningen har aldri blitt evaluert. Dette har ført til debatt. Humana er en av leverandørene av slike tjenester til Kriminalomsorgen. Hvor fører denne debatten oss? Hvilke tjenester ønsker vi i fremtiden? 

Årets samarbeidsundersøkelser viser fornøyde tjenestemottakere og opplevelse av respekt

Humana omsorg og assistanse har fra 2019 gjennomført undersøkelser for å kartlegge foresatte og offentlige samarbeidspartneres opplevelse av oss, og årets resultater er nå klare. Undersøkelsene viser at de aller fleste er fornøyd med samarbeidet med oss, tjenestene vi tilbyr og hvordan de blir møtt.

Våre arbeidsmetoder

Les mer om hvordan vi arbeider i vår helse- og omsorgsdivisjon.

Utforsk 47 ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som vil jobbe hos oss! Vi har flere ledige stillinger i hele Norge. Se om du kan finne din nye jobb hos oss.

Søk jobb hos oss