1. Start
  2. Barnevern

Barnevern

Humana omsorg og assistanse tilbyr følgende tjenester etter Lov om barnevern: institusjonsplasseringer, hjelpetiltak, spesialiserte fosterhjem og beredskapshjem. Vårt samarbeid på tvers av arbeidsområder gjør at vi kan gi alle barn og unge et godt tilpasset tilbud.

Hero
En hand som håller i ett rött hjärta

Inntak i våre institusjoner

Vi er opptatt av å finne en løsning som er tilpasset hver enkelt ungdom ut i fra deres forutsetninger og behov. Vår inntaksavdeling har god oversikt over våre ledige plasser. Du kan ta kontakt med oss her.

Selsbakk – en avdeling med mye sjel i veggene

Bak de varme veggene på barnevernsavdelingen Selsbakk i Trondheim skjuler det seg mer enn bare en arbeidsplass – det er en avdeling med historie og hjerte.

Metoder og faggrunnlag

Humana barnevern stiller høye krav til kvalitet. Derfor er vi opptatt av å sikre at metodene vi benytter oss av er evidensbasert og godt dokumentert.

Våre metoder og faggrunnlag
Liisa Thiel sitting by the table. To be used only for Hyvinvaikuttajat.fi

Utforsk 47 ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som vil jobbe hos oss! Vi har flere ledige stillinger i hele Norge. Se om du kan finne din nye jobb hos oss.

Søk jobb hos oss

Humana innsikt

Humana innsikt er en arena for kunnskapsdeling for alle som er interessert i helse, omsorg og assistanse. Vi inviterer til fagdager, seminarer, webinarer og andre arrangementer. I tillegg lager vi vår egen podkast.

Dykk inn i våre webinarer og podkaster
Hero