Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Humana omsorg og assistanse vokser i Vestfold og Telemark

Publiseringsdato: 06-07-2022

Den 1. Juli i år tok Humana omsorg og assistanse over to etablerte barnevernsinstitusjoner i Skien, samt en i Porsgrunn som er under etablering. Institusjonene har tidligere vær en del av Absent, som nå har avviklet sin barnevernsvirksomhet. 

-Grenlandsområdet er nytt og et attraktivt vekstområde for oss, sier Rune Midtgård, direktør for barnvevern i Humana omsorg og assistanse. 

Virksomhetsoverdragelsen innebærer at vi tar over både boliger, ansatte, beboere og inventar. Det er beskjeden drift i avdelingene per i dag, til sammen to plasseringer.  

-Vi har behov for omsorgsplasser i det geografiske området, sier Rune Midtgård, som forteller at vi regner med å få flere plasseringer fra høsten av. 

Det er Elisabeth Sæther som blir institusjonsleder, og disse avdelingene vil dermed sogne inn under vårt kontor i Tønsberg. 

 

Ønsker nye ansatte og beboere velkommen til Humana omsorg og assistanse 

-Vi har stor forståelse for at en virksomhetsoverdragelse kan være en belastning for de ansatte, sier Rune Midtgård, og lover at vi vil gjøre vårt ytterste for at det skal gå så smidig som mulig. 

Vi ønsker alle nye ansatte og beboere velkommen til Humana, og vi gleder oss til å bli kjent med alle.