Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Vi arrangerte Humanas hage i Oslo - etterfilm og alle debattene kan sees her!

Publiseringsdato: 04-08-2020

I år ble dessverre Arendalsuka avlyst, men vi i Humana omsorg og assistanse holdt likevel vårt arrangement Humanas hage - på Vøienvolden gård i Oslo 11. og 12. august! Alt ble livestreamet, og du kan se opptak av alle debattene her - i tillegg til en smakebit av stemningen i vår etterfilm!

I Humanas hage holdt vi debatter og samtaler om viktige spørsmål og temaer sammen med spennende mennesker, og alt ble livestreamet på nettet. Fikk du ikke med deg hele eller deler av det innholdsrike programmet, kan du selvfølgelig se opptakene på linkene under. Har du ikke allerede meldt deg på, fyller du bare inn skjemaet på siden, og du vil få umiddelbar tilgang til opptakene.

 

11. august

 

Denne dagen var samtalene blant annet en diskusjon om BPA fungerer etter sin hensikt, om hvorfor likestilling er verdt kostnadene, hvilke verdier som er viktige når man arbeider med sårbare og utsatte brukergrupper, og mye mer.

Vi hadde besøk av Geir Jørgen Bekkevold, som er leder av helse- og omsorgskomiteen på Stortinget, ordfører i Oslo Marianne Borgen (SV), medlem av Helse- og sosialutvalget James Stove Lorentzen (H) - og mange flere!

Se opptaket av samtalene og debattene tirsdag 11.august12.august

 

Denne dagen diskuterte vi blant annet hvordan vi har løst koronasituasjonen i bransjer med mye menneskekontakt og mange smittefølsomme, vi snakket om tverrfaglig samarbeid, og debatterte rundt temaet "Får norske barn og ungdom med psykiske lidelser den riktige hjelpen?" - i tillegg til andre spennende diskusjoner.

Noen av deltagerne i debattene var Anne Cecilie Kaltenborn, administrerende direktør i NHO Service og handel, Mona Lien, administrerende direktør i Humana omsorg og assistanse, Karita Bekkemellem, administerende direktør i LMI - og mange, mange flere! Denne dagen vil du ikke gå glipp av å gjenoppleve.

Se opptaket av samtalene og debattene onsdag 12.august

 

Etterfilm

 

Vil du se en smakebit av disse dagene i Humanas hage, og få et inntrykk av stemningen? Se vår korte etterfilm her:

Tips! Ønsker du undertekster på filmen kan du klikke på tannhjulsymbolet på verktøylinjen under videoen, og velge undertekster.