Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Vi støttet Stafett for livet og Celine

Publiseringsdato: 28-10-2019

Celine Kristiansen Welch sitt engasjement ga 9800 kroner til Kreftforeningen under Stafett for Livet i Harstad i september. Takk være blant annet støtte fra Humana omsorg og assistanse.

Stafett for livet.jpg

I Kreftforeningens Stafett for livet deltar lag bestående av familier, venner, skoler, foreninger, arbeidsplasser og andre i en 24 timer lang stafett. Bak hvert lag er det en historie – et menneske som laget vil støtte eller minnes.

Celine Kristiansen Welchs er 13 år og var lagleder for et lag som het "Carpe Diem", et motto mammaen hennes brukte mye. Mammaen til Celine døde av brystkreft i 2017.

I et helt døgn går eller løper deltagerne i Stafett for livet til støtte for alle kreftrammede rundt i landet. Stafetten symboliserer kampen en kreftpasient går igjennom og visualiserer at det alltid bør være noen på banen for den som er syk.

Arrangementet er en stafett med lag av ulik størrelse, der deltakerne ikke går eller løper mot hverandre, men med hverandre.

Kreftforeningens Stafett for livet er den norske utgaven av det amerikanske Relay For Life – verdens største non-profit-arrangement med 3,6 millioner deltakere i 5 000 byer i 28 land, med over 700 000 nåværende og tidligere kreftpasienter. Kreftforeningen arrangerte det første Stafett for livet-arrangementet i Norge – på Randaberg i 2017.

Celine takker for donasjonen og lover å delta for å støtte kreftpasienter de kommende årene også.