Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Lærte regjeringsparti om privat barnevern

Publiseringsdato: 15-10-2018

Jan Andre Hansen og Elisabeth Mortensen fikk leke med de fremste politikerne i det største regjeringspartiet Høyre på deres kommunalkonferanse.

Kommunalkonferansen arrangeres annethvert år og omtales som større og viktigere enn landsmøtet. Kommunalkonferansen er Høyres største og viktigste arrangement. Kommunalkonferanse arrangeres i mellomvalgsår og samlet om lag 700 av Høyres tillits- og folkevalgt. Både regjeringsapparatet og stortingsgruppen var godt representert. Kommunalkonferansen er et viktig politisk verksted. Gjennom seminarer får politikere et innblikk i hvordan god Høyrepolitikk blir gjennomført nasjonalt og lokalt over hele landet.

Humana barnevern var det eneste private selskapet innfor vårt felt som fikk holde foredrag under konferansen. Det ble kjørt en informativ og underholdende «fleip eller fakta om privat barnevern» (true or false).

Humana barnevern ble invitert fordi stortingsrepresentanter hadde blitt imponert og inspirert av arbeidet de la ned under Arendalsuka tidligere i år.