Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Humana er den stolte vinneren av AllBrightprisen 2017 - Likestilling og mangfold er viktige nøkler for videre vekst

Publiseringsdato: 01-12-2017

Allbright Foundation presenterte denne uken vinneren av AllBrightprisen 2017. Den gledelige nyheten var at det ble Humana. Noe som gjorde konsernsjef Rasmus Nerman veldig glad og stolt.

Humana er en av Nordens største private arbeidsgivere i helse- og omsorgsbransjen, som tradisjonelt er kvinnedominert. Humana har et flertall av kvinner blant ansatte, ledere og i konsernledelsen. - Jeg er ekstremt stolt over likestillingsarbeidet vi jobber aktivt med og at vi nå blir belønnet på denne måten, sier Humanas konsernsjef Rasmus Nerman.

- Vi blir et bedre og sterkere selskap gjennom mangfold. Vi kan selvfølgelig alltid bli bedre i arbeidet vi gjør og denne prisen forplikter. Det liker jeg. Vi ønsker å fortsett å jobbe aktivt for mangfold og likestilling basert på Humanas verdigrunnlag. De er alle viktige nøkler for videre vekst og fremgang, kanskje spesielt i vår bransje. Derfor er jeg ekstra stolt! Avslutter Nerman.

Fakta:
I Humana er det 50 prosent kvinner i ledelsen til virksomhetsområdene og 60 prosent i konsernledelsen. Vi er også stolte over å tilby mange unge voksne og personer med internasjonal bakgrunn en fot inn i arbeidsmarkedet. I Humana snakkes det hundrevis av ulike språk.

Du kan lese mer om AllBrightprisen, AllBrightrapporten og stiftelsen her: http://www.allbright.se/nyheter/ 

Allbright er en ikke-politisk stiftelse som fremmer likestilling og mangfold i lederstillinger i næringslivet: http://www.allbright.se/omallbright/

AllBrightrapporten 2017 finner du her