Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon
En halvkroppsbild på en ung tjej med en tatuering

Webinarserie i tre deler om vold og trusler

Høsten 2020 sendte Humana innsikt en særdeles viktig webinarserie om vold og trusler. Her kan du se del 1, 2 og 3 i opptak. Nederst finner du også lenke til podkasten.

Webinarserien i tre deler er aktuell for vernepleiere, spesialpedagoger, barnevernspedagoger, miljøterapeuter, sykepleiere, leger, helsefagarbeidere, ledere og andre som jobber med med mennesker. 

Til å forelese har vi fått med oss Norges fremste fagperson på området; Ole Greger Lillevik. Lillevik er psykiatrisk sykepleier med master i helsefag og arbeider som førstelektor ved UiT – Norges arktiske universitet, campus Narvik og ved RVTS Nord.

Han arbeider med forskning, undervisning og studieledelse ved Universitet i tromsø. Han har de seneste årene også vært ansatt ved Regionalt ressurssenter om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Forskningen hans har i stor grad vært rettet mot trusler og vold i klientarbeid og miljøterapeutisk arbeid, og da særlig i barnevernsinstitusjoner. Lillevik er også forfatter og har blant annet skrevet "Miljøterapeutisk arbeid i møte med vold og aggresjon". Han er også en svært ettertraktet foreleser og vi er stolte av å få lage gode webinarer sammen med ham.


Se del 1 her, sendt 20.oktober 2020:

 

Se del 2 her, sendt 27.oktober 2020:

 


Se del 3 her, sendt 5. november 2020:

 

 

 

Podkast:

 

Vil du høre på web - klikk her

Vil du høre på Spotify - klikk her

Vil du høre på Apple podcast/Itunes - klikk her