Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Vil du være assistent for en ung muskelsyk mamma?

Sted: Sandnes
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 08-03-2023
Søknadsfrist: 09-04-2023
Arbeidstid: Hele døgnet

 Assistent til 40 % stilling ønskes ansatt fortløpende. 

 

Hei! Jeg er en muskelsyk mamma på 23 år som er på jakt etter flere assistenter som kan bidra til å få hverdagen min til å gå rundt. Jeg bor for tiden på Lura sammen med min samboer, datteren vår på 1,5 år,  hunden vår Anni og katten vår Mille.

Jeg er født med en muskelsykdom som gjør at jeg sitter i elektrisk rullestol og trenger assistanse 24/7. Rullestolen er ikke i veien for å leve et normalt liv så lenge jeg får den hjelpen jeg trenger. Jeg er opptatt av at du som assistent forstår at BPA er et service yrke og ikke et omsorgs- yrke. Du er mine armer og ben og skal kunne hjelpe meg det jeg kunne ha gjort om jeg var funksjonsfrisk. 

Min lille familie og jeg er ofte ute på farten så du må regne med travle dager, men også rolige dager hjemme. Det vil være enkelte ganger hvor jeg kun trenger at du som min assistent er tilgjengelig, men ikke at du nødvendigvis er aktiv i tjeneste (f.eks hvis vi er på besøk eller jeg er på kafe med venner). Noen assistenter liker å bruke denne tiden på strikking eller lese bok. 

Personlig er jeg veldig familiekjær og tilbringer mesteparten av min tid sammen med dem. På fritiden liker jeg også å være kreativ, dra på shopping, sminke meg, lage mat, samt være sosial med venner. Ellers er vi veldig glad i å reise og tidligere assistenter har fått være med til f.eks. Oslo, Filippinene og USA.

 

Jeg søker nå en eller to assistenter som kan jobbe 40%, altså to vakter i uken. Det blir mulighet for å jobbe mye ekstra ved sykdom og reiser etter avtale. Skriv i søknaden hvor mye jobb du ser for deg . Oppstart snarest. Jeg er din arbeidsleder og Humana er din arbeidsgiver. De har gode arbeidsvilkår og konkurransedyktig lønn. Perfekt deltidsjobb eller hvis du ønsker å jobbe ekstra!

Som assistent hos meg får du flere opplæringsvakter sammen med andre assistenter, gjerne til alle døgnets tider. Dette slik at du skal føle deg trygg på arbeidsoppgavene og komme inn i mine hverdagsrutiner. Jeg har også en håndbok som assistenter bør sette seg inn i, som også bidrar til at det skal være lettere for deg som assistent å vite hvordan jeg vil ha ting og tang. Et par ganger i året blir det også holdt sosiale begivenheter for assistenter som jobber hos meg, noe de fleste synes er veldig hyggelig!

 

Arbeidsoppgaver:

✨Husarbeid

✨Personlig stell

✨Hjelpe meg i foreldrerollen

✨Kjøring til og fra aktiviteter

✨Dyrestell 

✨Hagearbeid/lett vedlikehold 

 

Jeg søker etter deg som er :

Kvinne mellom 18 og 35 år 

Sertifikat til førerkort klasse B ( automat)

Snakker flytende norsk og godt engelsk

God fysisk form

God hørsel (grunnet min stemme er lavere enn normalt)

 Du må være fleksibel, tålmodig, serviceinnstilt, punktlig og ansvarsbevisst.

Du må ha god arbeidsmoral og være løsningsorientert.

Du må en ha positiv innstilling og kunne jobbe selvstendig.

 

Du kan se hvem jeg er på INSTAGRAM  : @rollin_with_tonye

Virker dette som en spennende jobb så håper jeg at du søker eller deler den videre!

Kun aktuelle kandidater blir innkallet til  intervju, og personlig kjemi blir vektlagt.  

 

Hva får du?

  • Tarifflønn, ansiennitetsregulert
  • Pensjons- og forsikringsordninger, bl.a. AFP
  • Avtaleregulert arbeidsforhold
  • Veiledning og opplæring
  • Assistentkurs i regi av Humana Omsorg og Assistanse
  • Egen app for håndbøker og rutiner
  • Rask oppstart
  • Rabatter hos bl.a. SATS

 
Dette er Humana omsorg og assistanse

 
Humana omsorg og assistanse er en del av Humana AB. Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter enkeltmenneskers behov og samfunnets ønsker. Mer enn 16 000 engasjerte medarbeidere utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker i Sverige, Norge, Danmark og Finland og arbeider etter visjonen, alle har rett til et godt liv.

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 09-04-2023
Søk her

Kontaktperson

Elisabet Nedrebø Rådgiver BPA