Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Publisert: 29-04-2024

Vil du utvikle deg faglig og karrieremessig innenfor helse og omsorg?

Om stilingen

Er du faglig engasjert og flink med mennesker? 

I den døgnbemannede boligen til Humana omsorg og assistanse i Søgne bor det mennesker med sammensatte utfordringer knyttet til psykisk helse, adferdsproblematikk og psykisk utviklingshemming.  Vi er på jobb for å skape et trygt og støttende miljø for dem som bor hos oss og ønsker oss en engasjert og dedikert miljøterapeut som kan bli en del av det tverrfaglige teamet. Du vil få en avgjørende rolle i å støtte og veilede enkeltpersoner eller grupper gjennom ulike utfordringer og livssituasjoner. 

Du vil inngå i en såkalt medleverturnus, med syv døgn fri mellom hver arbeidsperiode på vekselsvis tre og fire døgn. 


Hva skal du jobbe med hos oss? 

  • Utvikle og gjennomføre handlingsplaner for den enkelte beboer 
  • Gjennomføre individuelle samtaler  
  • Bidra til å skape og opprettholde et terapeutisk miljø 
  • Samarbeide tett med andre fagpersoner og teammedlemmer 
  • Dokumentere fremgang og vurderinger i samsvar med retningslinjene 


Humana omsorg og assistanse er kjent for sitt engasjement for mennesker som trenger støtte og omsorg. Når du blir en av oss, bidrar du til livskvalitet og mestring for utsatte mennesker og er med på å gjøre en positiv forskjell i samfunnet. 

I en stor organisasjon som vår, er det gode muligheter for faglig utvikling og karrierevekst. Du kan dra nytte av interne opplæringsprogrammer, kurs, workshops og andre ressurser som kan hjelpe deg med å utvikle dine ferdigheter og avansere i din karriere. 

Humana er ofte involvert i nyskapende tilnærminger innen helse- og omsorgssektoren. Å jobbe i en organisasjon som verdsetter innovasjon og kvalitet, er både inspirerende og utfordrende. 

Som en del av Humana-teamet vil du samarbeide med dedikerte fagpersoner og teammedlemmer. Dette gir deg muligheten til å lære av andre, utveksle ideer og oppnå felles mål sammen. 

Vi har ordnede arbeidsforhold, lønn etter kompetanse og erfaring, solide HMS-rutiner og egen HR-avdeling. Som ansatt hos oss, vil du ta del i vårt omfattende fordelsprogram. 

Vi tror på glede, engasjement og ansvar, og hvis du deler våre verdier, vil vi gjerne høre fra deg! 

Ta kontakt med avdelingsleder Suzana Petricevic på telefon 41513669. 

 

Om arbeidsgiver: 

Humana omsorg og assistanse er en del av Humana AB. Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter enkeltmenneskers behov og samfunnets ønsker. Mer enn 16 000 engasjerte medarbeidere utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker i Sverige, Norge, Danmark og Finland og arbeider etter visjonen, alle har rett til et godt liv. 

Kontaktperson

Suzana Petricevic Administrasjonskoordinator