1. Du er her: Vil du jobbe som Personlig Assistent (BPA) i Harstad?

Vil du jobbe som Personlig Assistent (BPA) i Harstad?

Sted: Harstad
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 26-06-2020
Søknadsfrist: 07-08-2020
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Vi søker etter assistenter til ung kvinne i Harstad!

Er du en kvinne på rundt 25?  Liker du å være masse ute, gå turer både i nærmiljøet og i skogen? Er du samtidig glad i dyr og liker å være sosial? Da bør du lese videre:

Jeg som ser etter assistenter er en jente som begynner på videregående til høsten. For å kunne delta på skolen både faglig og sosialt trenger jeg en som kan bistå med praktiske oppgaver og tilrettelegging i min skolehverdag.

I tillegg må du også like å lage mat, ettersom jeg liker å hjelpe til med matlaging hjemme. Det kan også hende at vi skal på butikken for å gjøre store og små innkjøp. Jeg liker også å gå på kino og bibliotek, cafe og bowling med venner og spille spill.  Jeg liker å lese bøker, men også å bli lest for. Det betyr at du må beherske norsk, både skriftlig og muntlig, meget godt.

Vi har to små hunder som er viktige for meg, så jeg håper du er like glad i dyr som det jeg er.

Grunnet personlig stell vil kun kvinner bli ansatt.

Du har:

Et ønske om å jobbe med mennesker

Godt humør, og er ikke selvopptatt

Fremstår stabil, ærlig, punktlig, ansvarsbevisst, og fleksibel

Forståelse for det særegne med å jobbe tett på en person/familie, og at du i denne stillingen vil være med å bidra til at den funksjonshemmede får leve det livet de selv ønsker

Ikke allergi mot hunder

Med fordel førerkort, klasse B

Et ønske om å stå i jobben over en lengre periode.

Vi tilbyr:

Ordnede arbeidsforhold        

Obligatoriske assistentkurs

Grunnlønn, pluss tillegg etter ansenitet.

Mor vil være arbeidsleder og Humana Assistanse din formelle arbeidsgiver. For å bli ansatt må du kunne levere plettfri vandelsattest.

Vi tar imot søknader fortløpende, men gjør oppmerksom på at intervju ikke blir før uke 31. Oppstart vil bli umiddelbart etter skolestart.

 

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 07-08-2020
Søk her

Kontaktperson

Trond Gunnar Wilsberg Rådgiver BPA