Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

VIL DU HA EN ANNERLEDES JOBB?

Sted: Oslo
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 30-12-2021
Søknadsfrist: 31-01-2022
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

 


 

Jeg søker personlig assistenter. Om det mentale bilde du får opp er Anne Hathaway som blir sjefet rundt av Meryl Streep i filmen The Devil Wears Prada kan jeg skjønne at en slik jobb ikke virker særlig fristende. Heldigvis er jobben for meg ganske annerledes!

 

Jeg som søker deg heter Stine, er 30 år og eier egen leilighet på Torshov i Oslo. Akkurat nå bor jeg dog en liten busstur unna på Grønland i Oslo, men målet er å flytte hjem så snart jeg har assistenter nok.

 

Kroppen min spiller ikke helt på lag med hjernen min, så jeg trenger hjelp til så si alt det fysiske gjennom døgnet. Alt fra å gå på toalettet, til å stabilisere muskelkramper så jeg kan puste, til å legge foundation eller holde et vinglass.

 

Egentlig kan vi vel si det som det er: Det eneste jeg klarer helt selv er å tenke og å snakke, samt å skrive på pc (men også her er det fint om du kan avlaste med å skrive etter diktat innimellom). Jeg skriver nemlig veldig mye i jobben min som journalist, derfor er det fint om du kan ta deg av tastingen på slike tekster som denne.

 

Jeg er som nevnt i jobb, på fritiden elsker jeg å reise og er glad i være med vennene mine. Du trenger dog ikke førerkort i denne jobben, da jeg per nå ikke har sett verdien av å ha en bil siden kollektivt funker såpass fint. Du må dog være kvinne og snakke flytende norsk. Ellers er kjemi det aller viktigste på søkertidspunktet, da ingen tidligere jobb du har hatt uansett ville ha gjort deg til ekspert på mine vaner og uvaner og det imellom. Det vil derimot grundig opplæring gi deg kompetanse om.

 

-Jobben er i tredelt turnus med vakter på dag, kveld og natt.

-Du kan i stor grad være med å bestemme vaktene i din turnus selv.

-Det er faste stillinger på mellom 50% og 100%. 

-Ønskelig med snarlig oppstart.

-Du lønnes etter tariff med tillegg for kveld, natt, helg og helligdager.

 -Du får tilgang på personalrabatter på treningssenter og strøm.

-Du får meg som arbeidsleder, men tilgang på koordinator i Humana ved behov.

-Ikke minst garanteres du en jobb der ingen dag er lik.

 

Høres dette ut som en jobb for deg? Søk via søkerknappen til høyre.

Ved spørsmål om stillingen kan jeg kontaktes på e-post: stinesassistenter@gmail.com

Gleder meg til å høre hvem du er!

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 31-01-2022
Søk her