Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Kul jente på 15 år søker BPA assistent!

Sted: Oslo
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 10-05-2022
Søknadsfrist: 15-06-2022
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.


Vil du bli min personlige assistent? 

Jeg er en jente på 15 år som søker etter personlig assistent (BPA). Min fysiske funksjonsnedsettelse gjør at jeg må bruke rullestol, men med rett assistanse kan jeg leve det livet jeg ønsker på samme måte som mine jevnaldrende uten å være avhengig av foreldrene mine.

Jeg bor på Nordstrand i Oslo sammen med familien min og arbeidssted vil som oftest være hjemme hos meg. Det er en stor fordel om du bor i samme bydel eller i nærliggende områder, og har førerkort klasse B. Du bør helst ha fullført videregående skole og det er nødvendig at du snakker et nordisk språk. Har du utdannelse eller interesse for fagområdene pedagogikk, helse og sosial, eller erfaring fra lignende arbeid er det også en fordel, men ingen forutsetning for stillingen.

Én av mine faste assistenter skal slutte, og jeg ser etter én til to nye deltidsassistenter. Dette kan eventuelt tilpasses, og som BPA hos meg kan du fint kombinere jobben med studier eller andre ting som opptar hverdagen din. Arbeidet er 1:1 som betyr at du jobber alene på vakt. 

Du er:

  • pålitelig – jeg er avhengig av deg, og at du kommer når vi har avtalt.
  • sosial og utadvendt– når jeg er sammen med venner er det hyggelig at du kommer godt overens med vennene mine.
  • fleksibel – jeg vil også kunne være spontan, så da er det fint om du av og til kan stille på kort varsel om det er behov.
  • litt interessert i musikk, spill/quiz, film – siden jeg synes dette er veldig gøy å drive med, er det ekstra fint om du også har lignende interesser, og vet litt om hva tenåringer liker å gjøre.
  • kvinne – fordi jeg trenger hjelp til intimstell. 
  • i god fysisk form – fordi jeg trenger hjelp til å forflytte meg, må du kunne hjelpe til med forflytning.

Arbeidsoppgavene

  • Hjelpe med det praktiske i hverdagen som skolearbeid, være med venner, trening/fritidsaktiviteter, toalettbesøk/kveldsstell osv. 
  • Praktisk hjelp for familien som helhet, feks som å gjøre noe husarbeid. 
  • Assistere meg på selvsstendige aktiviteter som besøk hos venner, kino, bytur/kjøpesenter og lignende.

Jobben passer best for deg som er tålmodig, empatisk, løsningsorientert og positiv. 

Av erfaring vet jeg at alle trenger tid til opplæring og erfaring for å bli vant med rollen som min assistent, så det er viktig at du har et ønske om å stå i stillingen over tid. 

Arbeidstiden

- Vil være i ukedager fra jeg slutter på skolen mellom 13.45 og 14.45 fram til mellom 17 og 21. I tillegg er det arbeid i helger/ferier.


 

Gyldig politiattest må fremvises før ansettelse.

Jeg har behov for assistenter som både kan starte umiddelbart og fra 08.08.2022. Det er veldig fint om du skriver i søknaden hvor stor stilling du ønsker. 

Høres dette ut som en jobb for deg? Send meg en søknad! 

Aktuelle kandidater blir innkalt på intervju fortløpende.

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 15-06-2022
Søk her

Kontaktperson

Katrine Hellerud Rådgiver BPA 94833079