1. Du er her: Vil du bli min personlige assistent?

Vil du bli min personlige assistent?

Yrkesrolle: BPA
Publisert: 20-05-2020
Søknadsfrist: 07-06-2020
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Vil du bli min personlige assistent?

Jeg er en relativt ung kvinne i full jobb som trenger en ny brukerstyrt personlig assistent. Dersom du kan tenke deg å bli min assistent er det fint om du har anledning til å jobbe en kveld i uken og hver tredje helg. I sommer kan det gjerne også bli litt mer. Arbeidsstedet vil stort sett være i min leilighet på Mariero, eller der jeg ellers vil være. Ring mer gjerne hvis du lurer på noe etter å ha lest resten av annonsen (tlf. 959 78 087)

Kvalifikasjoner og egenskaper

Jeg ser etter deg som er sosial, selvstendig, fleksibel, effektiv og pålitelig. Du må gjerne trives med travle dager der du ofte ikke vet hva som skjer før du kommer på jobb. Noen dager kan også være roligere med litt dødtid. Denne tiden kan du for eksempel bruke til lesing eller strikking. Det er fint om du er empatisk og lett blir engasjere i andres aktiviteter. Du må være kreativ og klare å se gode løsninger på praktiske utfordringer. Du må like svømming som treningsform og like å eksperimentere med mat innimellom. Du må gjerne like sminke og hår, og andre huslige sysler. 

Det er en fordel om du har sertifikat, men det er ikke påkrevd. Du trenger ikke ha noen utdanning eller erfaring fra lignende jobb fra før. Erfaring fra typiske serviceyrker teller positivt! Du vil få god opplæring i arbeidsoppgavene. Politiattest må fremlegges og fordi jobben også innebærer personlige oppgaver ønsker jeg bare kvinnelige assistenter. 

Arbeidsoppgaver 

I denne jobben vil du assistere med med matlaging, spising, kortere og lengre reiser, sosiale aktiviteter, personlig hygiene, trening og diverse andre gjøremål som må gjøres i et hjem. I korthet går jobben ut på å være mine forlengede armer og bein, og på den måten bidra til at jeg kan delta i arbeidslivet og ha et aktivt og sosialt liv akkurat som alle andre! 

Jeg kan tilby

   Forutsigbar arbeidstid

   Varierte arbeidsoppgaver

   Ordnede ansettelsesforhold i Humana AS

 

Søknadsfrist: 7. juni

Oppstart: 6. juli

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 07-06-2020
Søk her

Kontaktperson

Anne T Sirevåg