1. Du er her: Vil du bidra til at jeg kan ha et aktivt liv?

Vil du bidra til at jeg kan ha et aktivt liv?

Sted: Oslo
Yrkesrolle: Personlig assistent (BPA)
Publisert: 06-08-2019
Søknadsfrist: 06-09-2019
Arbeidstid: Dag + kveld
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Kunne du tenke deg en variert deltidsjobb der du er helt avgjørende for at en annens persons liv skal fungere? Da bør du lese videre!

Jeg er en rastløs person som hadde det så travelt med å komme til verden for 28 år siden at jeg fikk en skade. Skaden gjør at jeg nå bruker rullestol som fremkomstmiddel i hverdagen og trenger assistanse til de fleste praktiske oppgaver en dag består av. I dag har jeg noen fantastiske mennesker som låner bort sine armer og ben til å gjøre det hodet mitt vil – Både av nødvendighet, livsbetonthet og kreativitet. Nå trenger jeg noen flere slike mennesker for å gjøre assistentteamet mitt komplett. Jeg har 1-2 kvelds -og helgestillinger snarest (om du kan jobbe dag innimellom er det bare et superpluss)

 Dagene som min fysiske halvdel er varierte. Noen dager er rolige, andre fylt av husarbeid og en god del fylt av spontanitet. De fleste av de består av en god miks. Jeg jobber som journalist så ikke rent så sjelden må jeg, og dermed også du, kaste oss rundt med kollektivtrafikk, tog eller fly for å dekke en mer eller mindre viktig nyhet.

 Mulighet for spontanitet er grunnsteinen som gir meg livsglede. Her finnes derfor lite struktur, men du ledes av meg i løpet av arbeidsdagen. Du må derfor takle at planer endres etter hvert som dagen går til. Uansett hva dagen bringer eller hvilken dag kalenderen viser er jeg avhengig av deg eller dine kollegaer for å få dagen til å fungere. Det er derfor viktig at du er innstilt på og drevet av lysten til å assistere med hva som helst på alle type dager, etter en fastsatt arbeidsplan.

 Alt du gjør er viktig for min selvstendighet og bygger en bro mellom meg og samfunnet der samfunnet ikke helt er tilrettelagt for en fysisk krøpling med et topplokk som fungerer.

Jeg anser det som et pluss om du ikke har supermye erfaring fra helserelaterte jobber, så lenge du ikke er redd for å lære.  Jeg er så mye mer enn de fysiske utfordringene livet har gitt meg. Dessuten er dette en jobb tett på meg og uansett hva du tidligere måtte ha jobbet med må vi sammen lære oss å bli et team.

Likevel er det noen ting som greit om du har i ryggsekken når du søker jobb hos meg:

- Du er lydhør (Da det er mitt hjem og min kropp du jobber i og med)
- Du har en fysikk som klarer å løfte med opplæring (Alle hjelpemidler finnes i mitt hjem, men ikke alltid der vi ellers befinner oss)

- Du syns det er interessant å måtte finne nye løsninger på problemstillinger du ikke ante kunne oppstå.
- Du snakker og skriver flytende norsk. (You need to write and read fluently Norwegian for this job.)
- Du er kvinne (Du skal bokstavelig talt se meg naken hver arbeidsdag. Så pga det ønsker jeg at du er av samme kjønn som meg.)

- Du tåler å være tett på et annet menneske, selv når dagene ikke er de beste (Selv jeg klarer ikke å være positiv hver dag).

- Du ser etter en jobb du kan ha noen år frem i tid.
- Jeg bor på Torshov i Oslo (av erfaring er det en fordel om du ikke har alt for lang vei til meg)

- Du har plettfri politiattest.

 Du har kanskje fått et lite innblikk allerede i hva jeg kan tilby deg, men i tillegg kan det nevnes at du vil få en jobb:

- Der du vil lære noe nytt.

- Der hver arbeidsdag har stor betydning for din leder.

- Fast ansettelse i Humana

- Fast arbeidsplan på helg og kveld (perfekt for studenter)

Arbeidstidene i min assistentordning er slik:
Mandag- fredag 07.15-16.00 
Mandag-torsdag 16.00-24.00 
Fredag 16.00-01.00 
Lørdag-søndag 09.00-17.00 
Lørdag 17.00-01.00 
Søndag 17.00-24.00

Noen kvelder vil høsten 2019 ha vakter fra 19.45-24.00

 

Stillingene som nå er ledige er gjennomsnittlig mellom 6 og 14 timer i per uke. Gjennomsnittsberegning betyr at du kan jobbe mer en uke og mindre en annen. Mine assistenter fyller også opp for de andre ved sykdom og ferier, så det er viktig at også du er innstilt på å gjøre dette. Noen endringer på arbeidstidene kan forekomme. I fire fastsatte perioder per kalanderår jobber assistentene også nattvakter. Disse vaktene fyller da tidsrommet mellom kvelds -og dagvaktene.

 

Det er viktig at du er tilgjengelig fortløpende og at du kan starte så fort du har fått politiattest.


Om du har lest helt hit med interesse, vil jeg gjerne se din CV, lese din søknad og snakke med referansene dine.  

 

Gleder meg til å høre fra nettopp deg! Kun om du blir kalt inn på intervju får du høre fra meg.

Arbeidstid/varighet: Deltid / Dag + kveld
Søk stillingen senest 06-09-2019
Søk her

Kontaktperson