1. Du er her: Vi søker personlige assistenter til ung mann i Skien

Vi søker personlige assistenter til ung mann i Skien

Sted: Skien
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 22-06-2020
Søknadsfrist: 17-07-2020
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Vi søker personlige assistenter til Ung mann i Skien.

Jeg er en blid, glad og rolig mann på 20 år med Downs syndrom som liker tull og tøys, dans og musikk, deltagelse i passende aktiviteter utendørs, teater, kinobesøk, playstation, bøker og film. Jeg kan ikke ta meg ut på egenhånd så jeg må ha følge og deltagelse i alle utendørs-aktiviteter. Jeg har et dagtilbud fire dager i uken og får transport til og fra dagtilbudet.

Jeg har behov for assistanse/tilsyn hele døgnet, med hvilende nattevakt.

I hverdagen min har jeg behov for tilrettelegging og hjelp med åtte mindre måltider daglig fordi  jeg har måttet fjerne magesekken. Jeg må derfor ha hjelp med tilpassede porsjoner mat og drikke til faste tider og trenger ro, god tid og tilsyn under måltidene.

Jeg søker derfor spesielt etter assistenter som har kunnskap om ernæring og som er glade i å lage mat. Det er helt nødvendig at jeg er vektstabil og får tilført riktig ernæring etter en utarbeidet plan.

Jeg har behov for daglig språkstimulering gjennom tydelig dagligtale og bruk av «tegn til tale». Du må også kunne bruke min Grid 3 talemaskin. Jeg har etterhvert fått et utydelig språk så du må gi meg tid og rom for at jeg kan uttrykke meg i dialog med deg, derfor er det viktig at du behersker et tydelig norsk språk.

Jeg behøver assistanse, veiledning og tilrettelegging til personlig hygiene. Jeg liker å være ren og velstelt. Jeg trenger også hjelp til all praktisk bistand som omfatter å ha et rent og ryddig hjem.

Du som søker må oppleve det som svært meningsfylt å være sammen med mennesker med funksjonsnedsettelse. Ditt engasjement vil være helt avgjørende for min trivsel og opplevelse av mening i hverdagen min. Du må være leken, kreativ, omsorgsfull og samtidig stødig, ansvarsbevisst og trygg i din rolle som assistent slik at jeg kan føle meg helt trygg sammen med deg.

Jeg trenger assistenter som kan jobbe hele- og deltidsstillinger. Du må trives med å jobbe i et team der det legges vekt på en positiv holdning med et inderlig ønske om å forme et trivelig, engasjerende og godt arbeidsmiljø. Da jeg har tenkt å kjøpe meg egen bil ettervert, er det flott om du har førerkort.

Det vil også søkes om dispensasjon til 48-timers turnus når alle ansatte er på plass, men i starten vil du jobbe vanlig turnus med ca. 12 timers vakter.

 

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 17-07-2020
Søk her

Kontaktperson

Beate Vatndal Rådgiver BPA