1. Du er her: Vi søker leken og aktiv personlig assistent (BPA) til jente på 10 år i Oslo

Vi søker leken og aktiv personlig assistent (BPA) til jente på 10 år i Oslo

Yrkesrolle: BPA
Publisert: 20-03-2020
Søknadsfrist: 24-04-2020
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Vi søker leken og aktiv personlig assistent (BPA) til jente på 10 år i Oslo

Som BPA skal du være «armer og ben» for en morsom, glad og aktiv skolejente på 10 år. Jenta har cerebral parese og sitter i rullestol, hun har behov for hjelp til alle praktiske gjøremål i hverdagen. Hun er kognitivt på lik linje med jevnaldrende og har stor glede av skolearbeid. Hun bruker en øyestyrt datamaskin som verktøy for å skrive og gjøre skoleoppgaver og lekser. Til å kommunisere bruker hun hovedsakelig tale, men også symboler, lyder og noe tegn.

Jenta som søker assistent er aktiv og glad i aktiviteter. Hun har masse humor og er veldig glad i lek og moro. Hun kjører Sit-ski (alpint) og er med på akebrett om vinteren, sykler og går i «walker» om sommeren. Hun er med på det meste av aktiviteter som andre barn gjør, liker å gå på kino eller møte venner på fritiden. Samtidig er hun veldig glad i å leke roligere lek på rommet sitt med assistenten.

Vi søker etter en assistent som kan jobbe deltid, ca. 7 timer per uke i gjennomsnitt. Du skal primært jobbe i helger (fredag-søndag) og må kunne jobbe minimum en helg i måneden. Det er ønskelig at du kan steppe inn dagtid og kvelder i hverdager ved behov. Det kan bli snakk om mer arbeid i perioder i forbindelse med ferier, sykdom o.l. Assistentene må påregne litt reising, bl.a. være med familien på hytta i helgene.

Vi ser etter deg som er fleksibel, omsorgsfull, engasjert, aktiv, utadvendt og leken. Du er ungdommelig, har glede av å hjelpe og ønske om å lære bort. Det er helt nødvendig med meget gode norskkunnskaper og det er en fordel med førerkort, klasse B.

Dette kan være en flott jobb for deg som er student. Kanskje særlig for deg som studerer for å bli lærer, ergoterapeut, fysioterapeut, førskolelærer, spesialpedagog o.l. Men, vi oppfordrer alle til å søke.

Det er ingen formelle krav til utdanning eller erfaring, det viktigste er at du har riktig innstilling, så kan alt læres – enten din erfaring er fra butikk, renhold, café, kontor osv. Du vil få grundig opplæring både på skolen og hjemme.

 På grunn av arbeidets art, vil kvinnelige søkere bli foretrukket.

 Politiattest må fremlegges før ansettelse.

 Vi tilbyr: 

  • Et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø.
  • Mulighet til å lære og utvikle seg selv
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Lønn etter avtale
  • Gunstige rabattavtaler for ansatte

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 24-04-2020
Søk her

Kontaktperson

Stine Sæther Jåthun Rådgiver BPA