1. Du er her: Vi søker ansvarsfulle, fleksible, friske og energiske ansatte til Super-O sitt assistent-team!

Vi søker ansvarsfulle, fleksible, friske og energiske ansatte til Super-O sitt assistent-team!

Sted: Oslo
Yrkesrolle: Personlig assistent (BPA)
Publisert: 05-08-2019
Søknadsfrist: 05-09-2019
Arbeidstid: Døgnturnus
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Vi flytter tilbake til Oslo og må derfor bytte ut hele vår fantastiske assistent-gjeng. Vi søker deg som kan jobbe fra denne våren, og som kan jobbe flere år fremover. Det tar mange måneder før man er helt opplært, så korte ansettelser er ikke aktuelt. 

Vi trenger deg som er fleksibel. Turnus blir laget etter ansettelser nå, så du har stor sjanse til å påvirke egen turnus og hvilke tider på døgnet det blir mest av.. Det er 3 x 85% stillinger, og 3 x 30%. Erfaring tilsier at alle stillingene kan bli tilnærmet fulltid om man tar ekstravakter og stiller opp ved sykdom. 

Absolutte krav: Norsk flytende, gyldig førerkort, samt plettfri vandelsattest.

Gutten det jobbes for er en snart 14 år gammel.  Han er mentalt frisk med mange interesser. Han elsker Humler, biologi, astronomi og er veldig interessert i verdensrommet. Han er Wrestling-fan og gamer også mye. Vi er en reiseglad familie som liker å oppleve ting. Vi reiser så mye vi kan, og er da avhengig av at noen av de ansatte kan følge med, etter avtale. Dette kan være eksempelvis for en tid i Spania, helgetur til Oslo eller tur med Kielbåten. Vi prøver å oppleve mye nå som gutten er frisk, og vi trenger derfor fleksible ansatte som liker å jobbe. Du bør også kunne stille opp på tilkalling ved andre ansattes sykdom. 

Helsemessig må du være fysisk normalt sterk. Du kan ikke ha ryggplager da stillingen innebærer endel løft og mye forflytning. Du bør ikke ha problemer med immunforsvar da sykdom kan medføre ekstra fare for smitte til gutten. Godt oppmøte er ekstremt viktig i en jobb som denne da det er en 1:1 jobb. Du må snakke flytende norsk og være normalt skolesterk fordi det er en del hjelp med skolearbeid i stillingen.

Helsemessig er gutten alvorlig syk. Muskelsykdommen hans er ikke den som gir oss mest utfordringer. Lungeproblematikken derimot er tøff. Han er heldigvis ikke ofte syk, ca 1-2 ganger i året, men det varer ofte lenge og innebærer nesten alltid sykehusopphold. Han har ca 20% lungekapasitet. Det brukes mange pustehjelpemidler. Han sover med bi-pap hver nat, noen ganger med oksygen. Han bruker ståstativ, Bipap, C-pap, hostemaskin, sug, og diverse inhalasjoner. Han er også fullernært via sonde. Det er kontinuerlig jobbing med maskiner for å holde lunger og luftveier rene, så det er ingen "sitte stille på sofaen-jobb".

Du bør ha grunnleggende ferdigheter i normale praktiske ting som husvask, samt å lage sunn mat. Du må også forstå hvilke klær som er riktig til rett årstid. Du må være renslig og aktiv på jobb, og jobbing hjemme inneholder alltid noe vasking/praktisk arbeid. Det er ikke tillatt å sitte på egen mobiltelefon eller pc på dag/ettermiddags-vaktene, da man er både aktivitetsassistent, kompis og helsearbeider.

Jobben består av blant annet (men ikke begrenset til):
-       Assistere med pustehjelpemidler, samt overvåke disse
-       Sette gutten i stå-stativ, utføre lungefysioterapi, samt strekke-øvelser. Opplæring blir gitt
-       Jobbing med skolearbeid
-       Leking, følging på kino, følging til skole/aktiviteter
-       Hjelp med alt av personlig hygiene. Toalett besøk, dusj, skifte bleie +++ 
-       Løfting av gutt. Har personløfter, men det er ikke i alle tilfeller at det fungerer. Han veier 35 kg.
-       Påkledning og avkledning 
-       Matlaging/klesvask 
-       Husvask jevnlig 
-       Hjelp ved reiser/arrangementer 

Du kan ikke være allergisk mot dyr da vi stadig har hunder og katter på besøk. Det kan også hende vi anskaffer oss hund eller katt. Da kan det å lufte hund også inngå i jobben.

Arbeidstid/varighet: Heltid/deltid / Døgnturnus
Søk stillingen senest 05-09-2019
Søk her