1. Du er her: Vi i Humana barnevern trenger erfaren regionleder til våre familiehjem i Hordaland

Vi i Humana barnevern trenger erfaren regionleder til våre familiehjem i Hordaland

Sted: Bergen
Yrkesrolle: Regionleder
Publisert: 08-02-2019
Søknadsfrist: 08-03-2019
Arbeidstid: Dag
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana Omsorg og Assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), Barneverninstitusjoner, Psykisk helse og rus, Helse og omsorgstjenester og Familiehjem og hjelpetiltak.Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier Glede, Engasjement og Ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen. Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 15 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 8 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». I Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og der du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana barnevern.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter enkeltmenneskers behov og samfunnets ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre brukere økt livskvalitet og en god hverdag. Vi skaper forutsetninger for at brukerne våre kan virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på Engasjement, Ansvar og Glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til brukerne våre med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier, stort mandat og eget ansvar. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Har du mye energi og deler verdiene våre? Vil du bidra som regionleder til utviklingen av virksomheten vår?

Dette trenger vi:

Humana familiehjem og hjelpetiltak i region vest er en del av divisjonen Humana barnevern. Divisjonen består blant annet av flere erfarne regionledere, institusjonsledere og teamledere/familiehjemveiledere.

Hovedoppgavene til regionleder i vest vil være oppfølging og veiledning av eksisterende hjem, rekruttering og opplæring av nye hjem. Videre koordinering og faglig kvalitetssikring av barn og unges opphold. Det vil også ligge til rollen å gjennomføre kurs og samlinger for familiehjemmene i regionen. Dokumentasjon er en viktig del av jobben som regionleder. Regionleder er en del av lederteamet til direktør for Humana barnevern og rapporterer til denne.

Vi trenger en erfaren leder som brenner for å hjelpe andre og som er glad i mennesker. Stillingen er 100 % fast og arbeidstiden er hovedsakelig på dagtid, men det må påregnes noe ettermiddagsarbeid, samt. bakvaktsordning.

Hvem er du

  • Du har helse- og sosialfaglig utdannelse på minimum bachelornivå, men gjerne masternivå
  • Du har minimum 2-års ledererfaring
  • Du har stor arbeidskapasitet og trives i en operativ rolle i et hektisk miljø, der samspill, tverrfaglighet og samarbeid på tvers av divisjonene vektlegges.
  • Du har høy grad av forretningsforståelse og tydelig kunde- og oppdragsgiverfokus
  • Du brenner for mangfold og skaper et inkluderende miljø.
  • Som person er du engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. Du er lydhør og tillitvekkende.
  • Du utfordrer status quo, og trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk miljø.
  • Stillingen forutsetter stor grad av fleksibilitet

Vi tilbyr:

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 15 000 dyktige medarbeidere i Sverige, Finland og Norge.

Vi tror på det å gi medarbeiderne våre ansvar, og på det å ha tydelige ledere som inspirerer, støtter og veileder. Vi bygger varige relasjoner, med våre brukere, samfunnspartnere og med hverandre. Vi hjelper medarbeiderne våre til å utvikle sin kompetanse og vi bygger interne karrieremuligheter.

Arbeidstid/varighet: Heltid / Dag
Søk stillingen senest 08-03-2019
Søk her

Kontaktperson

Jan Andre Hansen Direktør barnevern 97000232