Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Ungdom med muskelsykdom søker etter engasjerte assistenter (BPA).

Sted: Indre Østfold
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 18-10-2021
Søknadsfrist: 10-11-2021
Arbeidstid: Turnus

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.


 

Jeg er en blid og sosial gutt på 16 år som nettopp har flyttet med familien til Båstad. Båstad er en liten bygd som befinner seg midt imellom to flotte steder som Mysen og Lillestrøm. Jeg har nylig begynt på videregående skole, noe jeg synes er veldig spennende. Håper at akkurat du kan være med å hjelpe meg på min ferd i livet.

Jeg er engasjert i det som normalt opptar andre på min alder. Slik som å spille Xbox, se på youtube og kose meg med serier og filmer. Jeg synes også at det er kult med wrestling og drar gjerne en tur på kino. Vi har hunder, så jeg håper på at du er like glad i dyr som det jeg er. Det hadde vært kjempegøy om du delte noen av mine interesser.

Jeg har en muskelsykdom som innebærer at jeg trenger hjelp til det meste i min hverdag. Det er alt fra personlig hygiene, toalett besøk, av og på kledning, praktiske gjøremål og forflytninger. Din jobb som min assistent innebærer å være mine armer og ben gjennom dagen, slik at jeg får gjort det jeg ønsker og levd så normalt som mulig.

Jeg bruker elektrisk rullestol. Har også flere typer medisinsk utstyr som forstøver, hostemaskin, sug og peg. Ingen formelle kunnskaper er nødvendig da grundig opplæring vil bli gitt. Du vil også ha god støtte i min pappa, din arbeidsleder og ikke minst i meg. Dette er en jobb som er tett på meg og min familie, så det er viktig at vi jobber godt sammen og blir et team.

En viktig forutsetning for arbeidet er at vi trives sammen og ikke minst finner tonen.

Dette er ikke noe som skjer over natten og foretrekker derfor at søkere er innstilt på et langsiktig arbeidsforhold.

Eksempler på arbeidsoppgaver:

 • Hjelp til hygiene/stell
 • Sondemat i peg
 • Bistå på skole og leksehjelp
 • Forflytning
 • Være mine «armer og bein» slik at jeg kan leve det livet jeg ønsker, uavhengig av å måtte ha mine foresatte rundt meg til enhver tid
 • Noe husarbeid

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Plettfri vandel. Politiattest er nødvendig
 • Pålitelig og holder avtaler
 • Førerkort klasse B. Må være komfortabel med å kjøre stor bil
 • Gode norsk kunnskaper, muntlig og skriftlig. Det er viktig med tydelig kommunikasjon og du må forstå alle beskjeder som blir gitt
 • God fysisk form. Forflytninger inngår i arbeidsoppgavene
 • Initiativrik, engasjert og fleksibel
 • Ikke allergisk eller redd for hund/dyr

Jeg trenger assistanse hele døgnet og vaktene er fordelt på dag/kveld og natt.

Du må også være forberedt på å kunne jobbe helg og noen helligdager.

Reiser utenom normal arbeidstid vil kunne forekomme. Dette er noe som blir avtalt på forhånd.

Turnus settes opp i henhold til arbeidsmiljøloven og forskrifter. Du må fra tid til annen kunne være fleksibel med hensyn til vakt tider når behovet for endring melder seg.

På grunn av stillingens art vil unge menn foretrekkes, men det er ikke ett krav.

Vi søker nå:

 • En person som er interessert i å være tilkallingsvikar. Tilkallingsvikarer skal dekke sykdom og ta vakter som ikke blir dekket. Tilkallingsvikaren vil få minst en vakt i uka.
 • En person til annenhver helg + en dag i uken. Det vil også være mulighet for mer jobbing ved sykdom og i ferier

Vennligst skriv i søknaden din hvilken stilling du søker på. Hvis dette er en jobb som du kunne tenke deg, send inn cv og søknad. 
 

Arbeidstid/varighet: / Turnus
Søk stillingen senest 10-11-2021
Søk her

Kontaktperson

Trond Fredrik Ødegård Arbeidsleder