Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Trivelig medarbeider søkes som BPA i Bodø

Sted: Bodø
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 07-04-2022
Søknadsfrist: 01-06-2022
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

Jeg er en positiv dame på 54 år som nå søker personlige assistenter. Jeg er blind og sliter litt med ledd og jeg trenger derfor noen som kan være mine armer og ben i hverdagen.

Søker nå deg som ser verden med positive øyne, og setter omtanke for andre i første hånd. Du må i tillegg være ansvarsbevisst, fleksibel og omgjengelig. Jeg trenger assistenter som kan bistå med å ledsage meg på butikk, med gjøremål på pc, snømåking, husarbeid, sykling og evt andre ting jeg trenger hjelp til i hverdagen. Fint om du har førerkort kl B, og tilgang til bil.  

 

Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold, opplæring og høy trivselsfaktor for den rette. Arbeidstiden er 4 timer helst på dagtid 1 til 3 dager i uken, samt 1 helgedag i måneden.

 

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 01-06-2022
Søk her

Kontaktperson

Lill Yvonne Sørensen Rådgiver BPA