1. Du er her: Tilkallingsvikarer søkes til vår avdeling i Tromsø

Tilkallingsvikarer søkes til vår avdeling i Tromsø

Yrkesrolle: Miljøarbeider
Publisert: 15-05-2020
Søknadsfrist: 01-06-2020
Arbeidstid: Natt

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.

Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen.

Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana helse og omsorg.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og oppdragivernes ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre beboere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre beboere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på engasjement, ansvar og glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til våre beboere med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Har du mye energi og deler verdiene våre? Vil du bidra til utviklingen av virksomheten vår?

Vi har behov for å styrke bemanningen i våre virksomheter i region nord og søker i den forbindelse etter tilkallingsvikarer for nattevakt til vår avdeling i Tromsø. Vi vil også ha behov for tilkallingsvikarer i medleverturnus.

Humana helse og omsorg i region nord driver tjenester innenfor boligvirksomhet med omsorg til personer med ulik funksjonsnedsetting. Du vil arbeide tett med andre miljøarbeidere/miljøterapeuter i avdelingen og du rapporterer til avdelingsleder.

Vi søker primært etter helsefagarbeider/hjelpepleier, men andre egnede kandidater vil også bli vurdert.

Vi søker deg som:

- Er positiv, åpen og ansvarsfull

- Er fleksibel og faglig nysgjerrig

- Møter alle mennesker med vennlighet og respekt 

- Har gode samarbeidsevner

- Formidler omsorg og trygghet

Søker må ha førerkort klasse B, gyldig politiattest og beherske norsk, muntlig og skriftlig. 

Det er en fordel om du har erfaring fra arbeid med barn og unge, mennesker med psykiske lidelser og/eller mennesker med psykisk utviklingshemming.

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Vi tilbyr:

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 15 000 dyktige medarbeidere.

Vi tror på det å gi medarbeiderne våre ansvar, og på det å ha tydelige ledere som inspirerer, støtter og veileder. Vi bygger varige relasjoner med våre kunder, med våre samfunnspartnere og med hverandre. Vi hjelper våre medarbeidere til å utvikle sin kompetanse og vi bygger interne karrieremuligheter.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for kundene våre er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Vi ser fram til å motta din søknad og den vil bli behandlet fortløpende. For mer informasjon kan du kontakte avdelingsleder Tanja Bjørsvik, Telefon: +47 483 40 190

Arbeidstid/varighet: / Natt
Søk stillingen senest 01-06-2020
Søk her

Kontaktperson

Tanja Bjørsvik Avdelingsleder