Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Tilkallingsvikar søkes til ung mann i Skien (BPA)

Sted: Skien
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 04-07-2022
Søknadsfrist: 17-07-2022
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.


Ung mann på 22 år bosatt i egen leilighet i Skien søker tilkallingsvikar i en godt innarbeidet BPA-ordning. For tiden er det seks faste assistenter som jobber i turnus med 48 timers vakter for å bistå ham i det daglige.

Om arbeidsoppgavene:

Jeg trenger hjelp med det meste av personlig hygiene, ernæring, oppfølging av daglige rutiner og fritidsaktiviteter. På grunn av mitt assistansebehov kan jeg ikke være alene. Jeg har Down syndrom, og er en rolig person med stabilt godt humør.

Jeg har måttet fjerne magesekken og får nå en del av ernæringen tilført gjennom en knapp på magen. Ernæringen doseres via pumpe. Jeg spiser og drikker også noe selv.

Det føres en daglig registrering av ernæring og andre funksjoner. Alt godt dokumentert i egen perm.

Ved behov for assistanse på natt er vakten hvilende og assistenten disponerer eget soverom. Jeg gir signal om jeg skulle behøve assistanse på natten, ved for eksempel kvalme, oppkast eller toalettbesøk, men sover stort sett godt natten igjennom. Språket mitt er redusert så det er en fordel om du har noe kunnskap om alternativ kommunikasjon. Jeg bruker Grid-3 talemaskin når jeg ønsker det og ellers noe talespråk.

Du som er interessert i å være en av mine assistenter må være trygg på deg selv, du må kunne jobbe selvstendig og være løsningsorientert. Jeg er avhengig av at du er tålmodig med et stabilt godt humør i samvær med meg. Stort pluss om du er leken og kreativ. Mine interesser er; Ipad, playstation, fargelegge, bygge lego, se i bøker, aviser, film, samt daglige gåturer.

Om stillingen:

Jeg søker nå etter en assistent som kan jobbe som vikar ved sykdom hos mine faste assistenter. 

Du som søker bør ha erfaring fra arbeid med barn eller unge med utviklingshemming. Det vil også være en fordel om du har kjennskap til ernæring med pumpe. God opplæring vil bli gitt, og vi har gode systemer for oppfølging og veiledning. Du må også ha egen bil som du kan bruke på jobb.

Stillingen passer fint for deg som har erfaring fra helse og omsorg eller arbeid med barn og unge, og kan passe for studenter så vel som yrkesaktive. Det er ingen krav til høyere utdanning, da BPA-assistent er et ufaglært yrke. Personlig egnethet vektlegges tungt.

Du blir formelt ansatt i Humana BPA, med foreldrene som arbeidsledere. Du må fremvise gyldig politiattest før oppstart. Vi har god pensjonsordning, rabattavtaler på blant annet hotell og treningssenter, og tilbyr en spennende og trivelig jobb.

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 17-07-2022
Søk her

Kontaktperson

Camilla Reinertsen-Høie Rådgiver BPA