1. Du er her: Superteamet mitt trenger nye tilskudd og i den anledning leter jeg kanskje etter deg.

Superteamet mitt trenger nye tilskudd og i den anledning leter jeg kanskje etter deg.

Sted: Drammen
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 15-06-2020
Søknadsfrist: 27-07-2020
Arbeidstid: Hele døgnet

Superteamet mitt trenger nye tilskudd, og i den anledning leter jeg kanskje etter akkurat deg.

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

BPA er et likestillingsverktøy slik at jeg kan leve et aktivt og selvstendig liv, og jobben din vil innebære å være en forlengelse av meg, mine armer og mine ben der jeg behøver det: Jeg tenker, du assisterer. Å være personlig assistent innebærer at du yter service, og det er ikke det samme som å være støttekontakt eller helsepersonell; du har hverken ansvaret eller omsorgen for meg.

Jeg er en kvinne på 40 år, og trenger assistanse til sosiale ting som å dra på byen, se på solnedgangen, kokkelere, reise på oppdagelsesferd til utlandet og finne på andre sprell - men også hverdagslige ting som å assistere meg med personlige ting, å holde leiligheten ren og ryddig, handle, være med meg på avtaler m.m. Jeg har hund og er svært glad i dyr, så du kan ikke være allergisk eller ha problemer med hår som kiler i nesa til enhver tid.

God kommunikasjon er nøkkelen til å lykkes i denne jobben, og er derfor et absolutt krav som bidrar til en god hverdag for oss begge! Du har evnen til å sette deg inn i situasjoner, og er løsningsorientert. Jeg er selv svært utadvendt og sosial, så du er selvsagt komfortabel med å være med på sosiale ting og arrangementer med mye folk. Du har øye for detaljer, og det stilles også krav til at du er nøyaktig i ditt arbeid, lydhør for instrukser, beskjeder og det jeg ønsker, og at du har egenskapen til å stille spørsmål rundt oppgavene og arbeidet ditt. I tillegg er du profesjonell, punktlig, ydmyk og “usynlig” i situasjoner der det er nødvendig. 

Fysikken din må være på plass da jobben innebærer en del løft som krever styrke i armer og overkropp, så det er en fordel om du trener jevnlig. At du er glad i dyr er en selvfølge, og det er en enorm fordel om du har erfaring med hund.

Det er ønskelig at søkere er minimum 23 år og har førerkort klasse B (manuell gir).
Ellers gis full opplæring. Kjemi og personlig egnethet vektlegges.

Jeg har alt fra ca. 60% og opp til ca. 80%, og alle stillingene innebærer noen våkne nattevakter. Hos meg jobber du 12-timers vakter (08-20 og 20-08), som innebærer mye fri mellom hver jobbperiode, og jobber hver tredje helg - og gode muligheter for å jobbe ekstravakter. Stillingene inngår i en allerede eksisterende turnus, og du må derfor kunne jobbe de vaktene jeg har behov for å fylle. Alle stillingene innebærer også at du fungerer som tilkallingassistent ved sykdom eller annet fravær, målet er å sammen fungere som et veloljet, godt smurt maskineri.

Høres dette ut som en spennende jobb som kunne passe deg?

Send meg en søknad og fortell om deg selv. Kun søkere som benytter seg av det elektroniske søknadssystem vil bli vurdert.

Søknader vil bli vurdert fortløpende, og kun aktuelle kandidater vil bli kontaktet. Oppstart er snarest.

 

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 27-07-2020
Søk her

Kontaktperson

Shamini Thevarajah