1. Du er her: Strukturert og løsningsorientert assistent søkes

Strukturert og løsningsorientert assistent søkes

Sted: Bærum
Yrkesrolle: Personlig assistent (BPA)
Publisert: 06-02-2019
Søknadsfrist: 06-03-2019
Arbeidstid: Dag + kveld
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana Brukerstyrt Personlig Assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Vi søker brukerstyrt personlig assistent (BPA), tilkalling, til kvinne bosatt i Bærum. Arbeidsplassen vil være i hennes koselige hjem, i nærområdet eller andre steder hun ønsker å dra.

Arbeidsleder er enslig voksen mor med søt jente på 6 år. Det er viktig at du liker, og er tålmodig med barn, da arbeidsoppgavene også kan inkludere å være mors forlengende arm i forhold til praktisk hjelp til barnet. I tillegg vil du assistere mor i mange av dagliglivets oppgaver. Dette inkluderer også praktiske gjøremål som vask og rydding og tilrettelegge for måltider. Fint med spesiell interesse for matlaging, men ikke noe krav. Andre oppgaver er å tilrettelegge for, og hjelpe til med bæring og flytting av ting, rydde klær og leker på plass, morgen- og kveldsstell, samt levering i barnehagen og følge til turer utenfor huset.

Du må ha sertifikat i denne stillingen, det er absolutt påkrevet pga mors sykdom. Selv om mor av og til klarer å kjøre selv.

Mor har ME, vekslende fra lett til alvorlig grad. Det vil bli gitt opplæring i løft og annet som er nødvendig ved alvorlig grad (sengeliggende). Det er tilrettelagt med hjelpemidler og sykeseng i hjemmet for at mor skal klare seg selv, så langt det er mulig.

Det er viktig å ha overblikk, være nøye med detaljer og lære seg å forutse/være i forkant av situasjoner. Selvstendighet og initiativ er viktig for å kunne avlaste mor, men samtidig er hun flink til å fortelle hvordan hun ønsker det, og er tydelig og god i arbeidslederrollen. Dette arbeidet innebærer ikke noen form for 'miljøkontakt-rolle' da mor har nok med sin hverdag og har et godt og nært kontaktnett. Hun legger opp til at assistentene hos henne blir kjent, både på jobb og via sosiale arrangementer, og har systemer/apper som gjør det lett å samarbeide om oppgavene.

Assistentene som jobber for kvinnen beskriver arbeidsplassen som veldig trivelig og allsidig, og de liker seg svært godt. “Hun er tydelig og klar, med mye motivasjon for å bli friskere av sykdommen, har humor og åpener for en god dialog oss imellom. Jeg opplever arbeidet som svært variert og jeg får mulighet til å bruke mine styrker både praktisk og som menneske”.  Sitat fra fast ansatt.

Du må gjerne ha spesiell interesse/anlegg for skape orden og struktur, og like å ha det pent og ryddig rundt deg, lik mor. Hun er også glad i interiør, kunst, barn, dyr og natur.

Ikke røyk, mor er allergisk!

Arbeidstider er varierende, da det er flere vakter å velge mellom og vaktene kan til en viss grad være fleksible. Tidligvakt kan begynne 07-07:30 og vare til kl. 11 el.12. Men kan også starte senere, når barnet er hos far. Korte mellomvakter kan være fra ca. kl. 13-14 til f. eks. kl. 15,16 el.17 (fleksible). Senvakter kan for eksempel være både fra kl.15-20/21, eller 19/20-21/22. Delvaktene kan slås sammen til lengre vakter, etter avtale. I perioder, for eksempel i ferier, kan man jobbe mer.

Det søkes primært etter tilkallings-assistenter som kan trå til når faste assistenter ikke er tilgjengelige, så det er kjekt om du bor i nærheten og har mulighet til å komme på jobb på kort varsel. Det er gode muligheter til fast ansettelse på sikt. Kvelds- og helgetillegg etter gjeldende satser i tillegg til grunnlønn etter ansiennitet.

Vi ser etter noen som vil bli i jobben over lengre tid, da det er viktig å ha faste, trygge personer som barnet kan få tiltro til.

Vi søker deg som:

  • Har ordens sans, er strukturert og detalj fokusert
  • Er pålitelig, kvikk og punktlig
  • Løsningsorientert og flink med barn
  • Har respekt for brukers privatliv
  • Førerkort kl. B
  • Har relevant erfaring, utdanning er ikke et krav
  • Snakker et nordisk språk

Individuell opplæring gis, og det er ønskelig med oppstart så fort som mulig. Fortløpende ansettelse.

Dersom dette er noe for deg, så send oss søknad sammen med din CV. Utfyllende informasjon rundt stillingen og arbeidsoppgavene gis på eventuelt intervju.

Arbeidstid/varighet: Deltid / Dag + kveld
Søk stillingen senest 06-03-2019
Søk her

Kontaktperson

Lin Christine Solberg Avdelingsleder +47 466 25 571