Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Sommervikarer søkes til Humana omsorg og assistanse på Gimsøy

Sted: Vågan
Yrkesrolle: Helse og Omsorg
Publisert: 17-03-2022
Søknadsfrist: 20-05-2022
Arbeidstid: Sommerjobb

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.

Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen.

Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana omsorg og assistanse.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og samfunnets ønsker.

At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på engasjement, ansvar og glede, og gir våre medarbeidere frihet til å være seg selv.

Nå søker vi etter sommervikarer til vår avdeling på Gimsøy i Lofoten og ser etter deg som har bachelorutdannelse innen vernepleie, sykepleie og sosialt arbeid eller som er student innenfor helsefaglig utdanning.

Vi søker også etter deg som har erfaring fra arbeid innen helse og omsorg, og deg som har lyst til å utgjøre en forskjell. 

Som person er du åpen, inkluderende og tillitskapende. I tillegg er du engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. Du er lydhør og tillitvekkende og du trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk miljø. 

Du må kunne takle press og jobbe godt i en hektisk arbeidshverdag. Samtidig må du kunne mestre balansen mellom å være inkluderende og grensesettende når det trengs overfor våre brukere. 

Arbeidsoppgaver:

- Miljøarbeid, daglig tilrettelegging og oppfølging med barn og voksne.

 Kvalifikasjoner:

- Søker må ha førerkort klasse B

- Gyldig politiattest

- Gode norsk kunnskaper, skriftlig og muntlig

Vi tilbyr:

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 16 000 dyktige medarbeidere i Norden, herav 2000 i Norge.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som miljøterapeut/miljøarbeider? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig og senest 20.mai. Søknader behandles fortløpende.

For ytteligere informasjon kontakt avdelingsleder Anne-Marie Fredriksen, epost: anne-marie.fredriksen@humananorge.no, telefon: 930 07 487 eller virksomhetsleder Tone Larssen, epost: tone.larssen@humananorge.no, telefon: 911 11 922

Arbeidstid/varighet: / Sommerjobb
Søk stillingen senest 20-05-2022
Søk her

Kontaktperson

Tone Larssen Avdelingsleder