Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Sommervikarer søkes til Humana barnevern i Sandnes

Sted: Sandnes
Yrkesrolle: Barnevern
Publisert: 27-04-2021
Søknadsfrist: 31-05-2021
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana omsorg og assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), barneverninstitusjoner, psykisk helse og rus, helse og omsorgstjenester og familiehjem og hjelpetiltak.

Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier glede, engasjement og ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen.

Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 16 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana barnevern.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og oppdragivernes ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre beboere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre beboere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på engasjement, ansvar og glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til våre beboere med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Vi søker nå etter sommervikarer, både på døgn og natt, til våre avdelinger i Sandnes.

Vi ser etter deg som:

- er under utdanning eller har fullført en bachelorutdannelse innen barnevernspedagog, vernepleie eller sosialt arbeid

-  er student innenfor sosialfaglig utdanning

-  har erfaring innen barnevern

-  vil utgjøre en forskjell

Dette trenger vi:

Som person er du åpen, inkluderende og tillitsskapende med fokus på ungdommens beste. Du er engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. Du er lydhør og tillitvekkende og du trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk fagmiljø.

Vi gjør oppmerksom på at førerkort klasse B er en forutsetning for ansettelse, samt at det kreves gyldig politiattest ikke eldre enn 3 mnd. for ansettelse. Politiattest skal ikke vedlegges søknad, men kreves kun av de kandidater som tilbys stilling.

Vi tilbyr:

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 16000 dyktige medarbeidere i Norden, herav 2000 i Norge.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for våre brukere er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som sommervikar og nattevakt? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig og senest 31. mai 2021. Søknader behandles fortløpende.

For mer informasjon kan du kontakte: Ragnhild Otto, avdelingsleder. Telefon: +47 400 70 616 eller Magnhild Håland, avdelingsleder. Telefon: +47 905 06 643

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 31-05-2021
Søk her

Kontaktperson

Ragnhild Otto Avdelingsleder