Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Søker personlig assistent (BPA)

Sted: Modum
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 23-06-2022
Søknadsfrist: 01-08-2022
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

Søker personlig assistent (BPA)

Jeg er en mann på 61 år som sitter i rullestol og har nå behov for flere assistenter til å bistå meg i hverdagen.
Jeg er en utadvendt, blid med god humor og godt humør. Aktiv innenfor politikk og glad i en tur ut på min sykkel, stolpejakt eller bare være ute å nyte naturen.
Driver mitt eget firma og må iblant ut på kundebesøk eller andre møter.

Jeg trenger deg som kan jobbe fast hver tredje helg samt en til to vakter i uka, og som gjerne kan stille opp når det er fravær blant mine faste vikarer, det er jobb både dag, kveld og helg.

Som min BPA-assistent er du ærlig, positiv, pliktoppfyllende og fleksibel. Du er selvgående, tar i et tak og ser hva som må gjøres. Jeg trenger hjelp til personlig hygiene, forflytninger, matlaging, husarbeid og assistanse slik at jeg kan delta på de aktivitetene jeg ønsker samt andre behov som måtte dukke opp. Det kan være noe tungt arbeide, så med fordel bør du ha OK helse.

Når man jobber som BPA jobber du i mitt private hjem så at vi har god kjemi er viktig. Nødvendig opplæring blir gitt.
Humana AS blir din arbeidsgiver, men det er jeg som er arbeidsleder og styrer ordningen og dermed er din nærmeste leder.

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 01-08-2022
Søk her

Kontaktperson

Nils Bjørnar Ødelien Rådgiver BPA