Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Søker brukerstyrt personlig assistent til kvinne på Tasta

Sted: Stavanger
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 28-09-2021
Søknadsfrist: 31-10-2021
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

Jeg er en kvinne på 44 år, gift og har en sønn på 7 år. Jeg søker nå etter en brukerstyrt personlig assistent (BPA). Jeg har en nevrologisk sykdom som svekker kroppen og bidrar til redusert energi. Det er derfor behov for å tilrettelegge og avlaste i daglige husholdsoppgaver for meg, slik at jeg har krefter nok til å gjøre aktiviteter og trening som er godt for meg og slik at jeg kan utøve mine roller som selvstendig voksen, mor og ektefelle slik jeg ønsker og som vår lille familie har behov for. Assistent må i stor grad være selvstendig og selvgående, tålmodig og tolerant, være vant med barn, kunne ta andres perspektiv samt like fysisk aktivitet. En assistent må regne med å gjøre husarbeid, samt like å lage middag, fortrinnsvis med fokus på et kalorismart og sunt kosthold.  

 

I tillegg er det mange oppgaver som varierer en del med sesong, f.eks:

-Vinterstid brukes mer tid på lystbetont samvær, f.eks gå på kafe, gjøre håndarbeid sammen, ærender, julegavelaging, forberedelse til jul, og shopping.  

-På våren er det ønskelig at assistent kan bistå i klargjøring av "terrasse hage" med rydding, innkjøp, planting ute og vårvask inne etc

-På sommeren nytes terrassehagen og skal passes godt på. En assistent må bistå i å etterse terrassehagen med noe vanning og luking ved behov. Det er ønskelig å generelt bruke mer tid på å være aktiv ute på sommeren. Når sønnen vår har sommerferie fra skole tar jeg ham gjerne med på hytta eller i familiepark. Det er både anledning til og ønskelig at assistenten kan være med på dagsturer og overnattinger i forbindelse med dette. 

-På sensommeren og høsten brukes en del tid på å høste inn fra felles hage. Deretter brukes mye tid på å lage saft og syltetøy. 

 

Arbeidstid:

Jeg er primært ute etter en tilkallingsassistent/ringevikar. På grunn av en langtidssykemelding vil det bli behov for en del jobbing fremover. Det vil bli snakk om ca. 1-2 dager i uken på dagtid og ettermiddag, Det er altså snakk om en deltidsstilling. Det kan også bli aktuelt med fast stilling på sikt.

 

Vi tilbyr:

-Ansettelse i Humana omsorg og assistanse

-Konkurransedyktig lønn med grunnlønn fra 184 kroner per time + tillegg

-Rabattavtaler på blant annet SATS

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 31-10-2021
Søk her