SØKER BPA ASSISTENT

Sted: Bergen
Yrkesrolle: Personlig assistent (BPA)
Publisert: 26-08-2019
Søknadsfrist: 26-09-2019
Arbeidstid: Døgnturnus
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Vi søker deg som ønsker å jobbe 1 dagvakt i uken fast og er fleksibel til å ta ekstravakter ved behov. Det er også ønskelig at du er villig til å jobbe i høytider og ferier.

Jeg er en aktiv mann på 56 år, utdannet Sivilingeniør. Er nå 100 % ufør, men er under aktiv rehabilitering. Planen er å komme tilbake til yrkeslivet. Jeg ser etter assistenter som kan være mine armer og bein samt bidra til å planlegge hverdagen. Jeg  har en ryggmargsskade og er avhengig av rullestol. Til tross for min funksjonshemming legger jeg stor vekt på å fortsette med et aktivt liv. Er glad i å komme meg ut samt liker å nyte byens kulturliv. Har et stort familie- og vennenettverk.

Arbeidsoppgaver:

Gjennom døgnet trenger jeg hjelp og oppfølging med; morgen- og kveldsstell, medisinoppfølging, handling og tilberedning av måltider, husarbeid, kjøring til og fra aktiviteter. Trenger ellers hjelp til praktiske gjøremål gjennom dagen.

Kvalifikasjoner:

Du må ha gode norsk kunnskaper. Førerkort klasse B er en fordel.

Personlige egenskaper

Jeg ser etter personer med gode kommunikasjonsferdigheter og evne til samarbeid. Du må kunne arbeide selvstendig og kunne ta i mot instrukser.

Viktige egenskaper er; du må være pålitelig, pliktoppfyllende og punktlig. Du må ha god helse. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

Et godt arbeidsmiljø, opplæring og veiledning fra arbeidsleder samt egen rådgiver hos Humana.

Bruker vil være din arbeidsleder og Humana din arbeidsgiver. Tiltredelse snarest. Lønn etter ansiennitet.

Referanser må oppgies og politiattest må foreligge før oppstart

Arbeidstid/varighet: Deltid / Døgnturnus
Søk stillingen senest 26-09-2019
Søk her

Kontaktperson