Hem

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Mer kontaktinformasjon

Publisert: 29-04-2024

Rolig gutt søker assistent

Om stilingen

Hvem er jeg?

Hei! Jeg er en gutt på 6 år som søker en assistent som kan gjøre hverdagen min lettere. Jeg trenger noen fra skolen slutter til mamma kommer fra jobb (ca. 13-17). Noe arbeid utenom denne tiden blir det også.

Jeg liker meg best inne, men elsker når jeg først kommer meg ut og holder på med noe aktivt eller en oppgave. Det er gøy å kaste frisbee, leke at man er Ninjago/Super Mario, eller å spille litt fotball.

Jeg har autisme, er direkte når jeg snakker og tar ting bokstavelig. Derfor er det fint hvis du snakker åpent, gir meg klare enkle beskjeder og er ærlig med meg. Jeg har ikke alltid tid til å være høflig, fordi jeg må fortelle deg om spennende ting.

Jeg blir skikkelig opptatt av de tingene som jeg synes er spennende! Som Pokemonkort, Pokemon GO, å spille Minecraft, gaming på Nintendo Switch og å bygge lego. Jeg elsker å lese bøker, svømme på svømmehall, gå på kino, og danse.
 

Hvem er du?

Du er pålitelig, tålmodig, ærlig og glad i aktivitet. Hverdagen min kan være utfordrende til tider Se gjerne filmen: (Utrolige ting kan skje! (youtube.com)), så jeg trenger at du er fleksibel og løsningsorientert. Hvis jeg har det vanskelig er det viktig at du klarer å være nysgjerrig og hjelpe meg til å sortere hva som skjedde og hva jeg trenger.
 
Du er nok vant med å være rundt barn og synes vi er morsomme å henge med. Og du sier aldri nei takk til legobygging! :D
 

Hva skal du gjøre?

Du kan nok vanlige ting voksne kan, - hjelpe til med å lage litt enkel mat (lunsj/middag), hjelpe meg med å kle på/av klær, gjøre lekser, og passe på at jeg går på do og skifter. Jeg trenger påminnelser om hva som skal gjøres, og av og til hjelp til å utføre aktiviteten.

Hver dag følger jeg en plan og den planen gjør at jeg føler at verden er litt mer trygg. Du er god på å følge planen sammen med meg. Hvis du har ideer til ting vi kan gjøre sammen kan vi legge det inn i neste dags plan. Det betyr at vi vet hva som skal skje hver dag.

Hva som skjer, varierer etter hva som passer eller dagsformen min. Jeg liker å gjøre som de fleste på min alder og leker mye. Så jeg vil gjerne leke med deg og håper du kan være med i fantasi-verdenen min og ha det gøy sammen med meg.

I hverdagene er jeg ofte sliten i hodet etter skolen og trenger en pause. Men er vi sammen i helgen kan vi kanskje dra på korte turer til museum, parker, biblioteket, lekeplasser eller ut å sykle. Jeg er glad i korte turer og gjerne til samme plassen flere ganger.

 

Hva kreves av deg?

Erfaring med å jobbe med barn med særskilte behov er ønskelig

Du må være punktlig og pålitelig

Du er tålmodig og løsningsorientert

Flott hvis du har erfaring med yngre barn (2-4 år) eller har jobbet i barnehage

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Nysgjerrig tankesett

Liker å være aktiv og god til å motivere andre til å bli med å prøve ting

 

Om stillingen

Stillingstype: deltid

Stillingsstørrelse: 10 timer pr uke

Arbeidstid: ettermiddager

 

Hva får du?

  • Tarifflønn, ansiennitetsregulert

  • Pensjons- og forsikringsordninger, bl.a. AFP

  • Avtaleregulert arbeidsforhold

  • Veiledning og opplæring

  • Assistentkurs i regi av Humana Omsorg og Assistanse

  • Egen app for håndbøker og rutiner

  • Rask oppstart

  • Rabatter hos bl.a. SATS og Nr1 Fitness

  • Tilgang til ansatt-hytte på Hovden til ansatt-pris

  • Attraktive rabatter med fordelsprogrammet Visma LogBuy


Dette er Humana omsorg og assistanse

Humana omsorg og assistanse er en del av Humana AB. Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter enkeltmenneskers behov og samfunnets ønsker. Mer enn 16 000 engasjerte medarbeidere utfører omsorgstjenester for over 9 000 mennesker i Sverige, Norge, Danmark og Finland og arbeider etter visjonen, alle har rett til et godt liv.

Kontaktperson

Nils Bjørnar Ødelien Rådgiver BPA