1. Du er her: Regionleder som vil utgjøre en forskjell

Regionleder som vil utgjøre en forskjell

Sted: Oslo
Yrkesrolle: Regionleder
Publisert: 22-12-2018
Søknadsfrist: 21-01-2019
Arbeidstid: Dag
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana Omsorg og Assistanse er et av Norges ledende omsorgsforetak. Vi tilbyr tjenester innen virksomhetsområdene; Brukerstyrt personlig assistanse (BPA), Barneverninstitusjoner, Psykisk helse og rus, Helse og omsorgstjenester og Familiehjem og hjelpetiltak.Humana er en verdibasert virksomhet. Våre verdier Glede, Engasjement og Ansvar er selskapets ledestjerner og er limet som binder oss sammen. Humanatjenestene i Norge er en del av Humana AB. Humana har over 15 000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge og Finland som utfører omsorgstjenester for over 8 000 mennesker. Vi arbeider etter visjonen «Alle har rett til et godt liv». I Les mer om Humana på www.humananorge.no og www.humana.se

Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og der du tilbys en jobb med spennende utviklingsmuligheter? Velkommen til Humana helse og omsorg.

Vi utvikler og leverer omsorgstjenester etter menneskers behov og samfunnets ønsker. Vi drives av viljen til å gi våre brukere økt livskvalitet og en god hverdag. Gjennom vår virksomhet skaper vi forutsetninger for våre brukere til å virkeliggjøre drømmene sine og leve et liv som alle andre. At alle har rett til et godt liv er et naturlig utgangspunkt for oss i Humana.

Vi tror på Engasjement, Ansvar og Glede. Vi kombinerer den nære relasjonen til brukerne våre med styrken ved å være et stort, moderne nordisk selskap med mange utviklingsmuligheter. Privat eierform og en desentralisert organisasjon skaper et utviklingsorientert miljø med korte beslutningsveier, stort mandat og eget ansvar. Hos oss deltar, påvirker og beslutter du.

Har du mye energi og deler verdiene våre? Vil du bidra som regionleder til utviklingen av virksomheten vår?

Humana helse og omsorg søker nå etter en erfaren regionleder til å lede virksomhet på Østlandet.

Hos oss har du ansvar for følgende

I rollen som regionleder opptrer du som leder for helse og omsorgsvirksomheten på Østlandet. Du driver utadrettet virksomhet ut mot kommunene med oppfølging av eksisterende og nye kontrakter. Du sørger for at regionleder-funksjonen fungerer i tråd med Humana sitt verdigrunnlag og strategi.

Du vil være en del av lederteamet til Direktør for Helse og omsorg og rapporterer direkte til denne. Du vil ha personalansvar for avdelingsleder tilhørende helse og omsorg på Østlandet.

Hvem er du?

Du er en erfaren leder fra et operativt miljø innen helse og omsorg. Du har høy grad av forretningsforståelse og tydelig kunde- og oppdragsgiverfokus. Du leder med god selvinnsikt, åpen kommunikasjon og ved å bygge gode relasjoner. Du brenner for mangfold og skaper et inkluderende miljø.

Du har dessuten

  • Helsefaglig utdannelse på høyere nivå
  • Lederegenskaper og lederkompetanse

Som person er du engasjert, positiv, proaktiv og en dyktig lagspiller. Du er lydhør og tillitvekkende. Du utfordrer status quo, og trives med å jobbe i et aktivt og dynamisk miljø.

Vi tilbyr

Den rette kandidaten får en spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver.  Du vil inngå i et hyggelig, men travelt arbeidsmiljø. I tillegg blir du en del av et fagmiljø med takhøyde for gode diskusjoner.

I Humana har vi gode grunner for å stå opp og gå på jobb hver eneste dag. Vår oppgave er å gi flest mulig mennesker et godt liv. Det er en viktig oppgave. Og vi er heldige, vi har 15000 dyktige medarbeidere.

Vi tror på det å gi medarbeiderne våre ansvar, og på det å ha tydelige ledere som inspirerer, støtter og veileder. Vi bygger varige relasjoner, med våre kunder, med våre samfunnspartnere og med hverandre. Vi hjelper våre medarbeidere til å utvikle sin kompetanse og vi bygger interne karrieremuligheter.

Vi er et fellesskap av helter som aldri gir opp. Hvert fremskritt for kundene våre er et fremskritt for oss. Vi blir aldri ferdige, men er alltid på vei til å bli bedre.

Føler du deg inspirert av virksomheten vår og jobben som regionleder? Da ser vi frem til å motta din søknad snarest mulig og senest 21. januar 2018. Søknader behandles fortløpende.

Arbeidstid/varighet: Heltid / Dag
Søk stillingen senest 21-01-2019
Søk her

Kontaktperson

Elisabeth Mortensen Direktør Helse og Omsorg 95847532