Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Pliktoppfyllende medarbeidere søkes til BPA - ordning på Levanger

Sted: Levanger
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 15-12-2021
Søknadsfrist: 26-01-2022
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

Vi søker nå etter ansatte til en dame på 48 år med funksjonsnedsettelse, bosatt i Levanger. Hun trenger hjelp noen timer hver dag til morgenstell, praktiske gjøremål i og utenfor hjemmet, matlaging, lufting av hund og vanlig husarbeid. I husstanden er det liten hund, så du må like dyr. Arbeidstiden vil være ca 10-13 på dagtid og av og til noen timer på kvelden. Vi søker deg som kan jobbe 2-6 vakter i uka både hverdager og helg, samt tilkallingsvikarer. Om du bare kan jobbe helg (eller bare ukedager) er det også i orden, da er det ønskelig at du spesifiserer dette i din søknad. Man må ta høyde for at arbeidstid kan bli utvidet etterhvert.

Vi ser etter deg som liker å hjelpe andre, er positiv og evner å ta imot ny lærdom. Du må være rolig i din fremferd samt selvstendig, ansvarsbevisst og du må like å lage mat.

Aktuelle kandidater innkalles til intervju fortløpende. Personlig egnethet, ønske om å bli i stillingen over tid samt fleksibilitet vil bli vektlagt. Du må snakke norsk og ha førerkort klasse B. Politiattest må fremvises før evt. ansettelse. Opplæring vil bli gitt.  Det er ønskelig med referanse

 

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 26-01-2022
Søk her

Kontaktperson

Lill Yvonne Sørensen Rådgiver BPA