1. Du er her: Personlige assistenter søkes til deltidsstillinger på Torshov

Personlige assistenter søkes til deltidsstillinger på Torshov

Yrkesrolle: BPA
Publisert: 25-03-2020
Søknadsfrist: 06-05-2020
Arbeidstid: Hele døgnet

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Personlige assistenter søkes til deltidsstillinger på Torshov

Jeg som søker deg er en kvinne på 28 år som tar master i journalistikk.

Jeg fikk en litt røff start på livet kan du si: Tre måneder på sykehus som endte med hjul under rumpa.  Det har også ført til at motorikken ikke er den beste selv om humoren er grov og hodet definitivt er på. Jeg fungerer altså fint fra halsen og opp, men for å kunne delta i samfunnet som student, arbeidstaker, gjøre huslige plikter og personlig hygiene trenger jeg også fungerende armer og ben.

Det er der du kommer inn i bildet. Om du er serviceinnstilt og likevel ikke er redd for andres kropp, klar for å ta ledelse og ønsker en deltidsjobb der du er bærebjelken i å få mitt liv til å fungere kan vi to bli en god match.

Jeg bor på Torshov, så det er ikke dumt om du ikke har så lang reisevei.

Jobben krever en del løft og forflytning, så det er en forutsetning at du ikke har problemer med rygg.  Det er også viktig at du snakker og skriver flytende norsk. Grunnet arbeidets personlige art, vil kun kvinner bli ansatt.

Alt du gjør er viktig for min selvstendighet og bygger en bro mellom meg og samfunnet der samfunnet ikke helt er tilrettelagt for en fysisk krøpling med et topplokk som fungerer.

Du trenger ingen relevant utdanning, så lenge du ikke er redd for å lære.  Jeg er så mye mer enn de fysiske utfordringene livet har gitt meg. Dessuten er dette en jobb tett på meg og uansett hva du tidligere måtte ha jobbet med må vi sammen lære oss å bli et team.

Arbeidstidene er slik:
Mandag- fredag 07.15-16.00 
Mandag-torsdag 16.00-24.00 
Fredag 16.00-01.00 
Lørdag-søndag 09.00-17.00 
Lørdag 17.00-01.00 
Søndag 17.00-24.00 

Vi lager egen turnus for jul og sommer. Jeg trenger assistanse hele året, så du må være forberedt på å jobbe noen helligdager.

Det vil i perioder også være nattarbeid. Disse vaktene fyller da tidspunktene mellom kveld og tidligvakt.  Reiser utenom normal arbeidstid vil forekomme. Dette avtales i forveien.

Oppstart er snarest, så her er det bare å søke med det samme! Håper å høre fra nettopp fra deg!

Kun om du blir kalt inn på intervju får du høre fra meg.

Arbeidstid/varighet: / Hele døgnet
Søk stillingen senest 06-05-2020
Søk her

Kontaktperson

Stine Machlar