1. Du er her: Personlig assistent søkes til vgs-elev på dagtid

Personlig assistent søkes til vgs-elev på dagtid

Sted: Asker
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 14-07-2020
Søknadsfrist: 21-08-2020
Arbeidstid: Dag

Assistenter søkes til vårt team på Sætre i Asker Kommune.

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no.

Vi har en ledig stilling som følger skoleåret. Mandag, tirsdag og annenhver onsdag fra 7-16. Dette er dager hvor du møter hjemme og kjører til skole. Du blir skrivehjelp og assisterer med skolearbeid i undervisning. Vi søker også etter Nye assistenter til ettermiddag, kvelder og  helger, kveld og natt etter behov. Stillingsbrøk kan diskuteres. Dette er en perfekt deltidsjobb for deg som er student eller som vil kombinere med andre jobber. 

Jobben vil være å bistå med ulike aktiviteter i og utenfor hjemmet. Det omfatter hygiene, lekser, ridning, trening på helsestudio, hund, venner, kino, konserter, reiser, matlaging, husarbeid. Hun rir 2 ganger pr. uke og vi har hund som også er hennes hobby i forhold til lydighetstrening og turer, så du må like dyr.

Arbeidsstedet er i vårt hjem og de steder det er naturlig for en attenåring å bevege seg. Du vil få et interessant og givende arbeid med en flott tenåring som trenger assistanse på mange arenaer. 

Du er ansvarsbevisst, har godt humør, er fleksibel, pålitelig og arbeidsvillig. God fysisk form og kunne ta i et tak.

Vi ønsker å holde assistent teamet mellom 18-30 år grunnet datters unge alder. Grunnet intime situasjoner ønsker vi kun kvinner.

Å jobbe som personlig assistent er et serviceyrke hvor kjemi, forståelse og respekt er viktig for alle parter. Du må like å tilpasse deg nye situasjoner.  Vi har et godt miljø med god takhøyde og latteren sitter løst. Opplæring og veiledning vil bli gitt men det kreves at du er selvgående og tar initiativ.

Røyking i arbeidstiden er ikke tillatt. 

Førerkort klasse B er påkrevd. 

Politiattest påkrevd.

Humana Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) vil være din arbeidsgiver og mor er arbeidsleder.

Søknadsfrist: Snarest. Vi intervjuer fortløpende.

Arbeidstid/varighet: / Dag
Søk stillingen senest 21-08-2020
Søk her

Kontaktperson

Sunniva Marie Hustoft Rådgiver BPA