1. Du er her: Personlig assistent søkes til kvinnelig student

Personlig assistent søkes til kvinnelig student

Sted: Oslo
Yrkesrolle: Personlig assistent (BPA)
Publisert: 20-12-2018
Søknadsfrist: 20-01-2019
Arbeidstid: Døgn og natt
Ansettelsesform: Fast ansettelse

Humana Brukerstyrt Personlig Assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Jeg er en kvinnelig student som søker etter en pålitelig, fleksibel og voksen assistent. Arbeidstiden er ettermiddag/natt hverdager og annenhver helg. Det er 2 stillinger på 10-12 timer pr. uke, pr. ansatt. 

Tider:

Dag: 09.00-17.00 (16.00 av og til)

Ettermiddag: 18.00-21.30

Natt: 22.00-07.30 (Hvilende).

Det kan bli aktuelt med pålagt fri på sommeren, men da gis det beskjed i god tid.  

I det daglige er det jeg som leder mine assistenter og Humana blir din formelle arbeidsgiver. 

Arbeidsoppgavene vil omfatte praktisk bistand i og utenfor hjemme.

Eksempler på typiske oppgaver vil være bistand til personlig hygiene, matlaging, bistand til og fra fritidsaktiviteter (treffe venner, fysisk aktivitet, kollokvier). Det vil kunne bli aktuelt med bistand under kortere og lengre reiser.

Arbeidet innebærer en del fysiske løft så en viss grad av styrke og fysisk utholdenhet vil være å anse som fordelaktig. All nødvendig opplæring vil bli gitt ved tiltredelse.

Jeg ser etter deg som er ansvarsbevisst, utadvendt, fleksibel, selvstendig, har god evne til samarbeid og god kommunikasjonsevne. Du må kunne arbeide selvstendig og ha en generell god forståelse for behovet for privatliv. På grunn av behov for assistanse på studiestedet stilles det også krav til gode muntlig og skriftlige ferdigheter i norsk og delvis engelsk. På grunn av arbeidets art vil kun kvinnelige søkere bli vurdert.

Har du erfaring innenfor helse og omsorg og/eller som personlig assistent er det et pluss, men ikke et krav. Det er ønskelig at du ikke er student på grunn av kolliderende eksamensperiode, også om du søker som tilkallingsassistent.

Søknadsfrist midten av januar. Tiltredelse er mulig fra 2. uke i januar. Opplæring gis etter avtale sammen med tilbud.  

Ser frem til å lese din søknad! 

 

Ved evtuelle spørsmål kan også Humana Omsorg og Assistanse kontaktes på telefon 909 46 000.

Arbeidstid/varighet: Deltid / Døgn og natt
Søk stillingen senest 20-01-2019
Søk her