1. Du er her: Personlig assistent, noe for deg?

Personlig assistent, noe for deg?

Yrkesrolle: BPA
Publisert: 22-05-2020
Søknadsfrist: 15-06-2020
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana omsorg og assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana omsorg og assistanse, se www.humananorge.no

 

Hei, jeg er en voksen dame på Gjøvik som ser etter BPA assistent til deltidsstilling og tilkallingsassistenter.

Jeg har MS og formen min er da varierende. Det følger med husarbeid og hverdagslige gjøremål i jobben.

Jeg ser etter deg som er bevist ditt ansvar i jobben som personlig assistent, er en strukturert person man kan stole på og har en god dose tålmodighet. En del av jobben innebærer at du trives med å jobbe selvstendig og kan se hva som skal gjøres.

Håper du er glad i barn, at du er ikke-røyker og ikke er allergisk mot dyr. Det er viktig at du kan snakke og skrive godt norsk og at er i god fysisk form. Du må ha førerkort og fint om du disponerer egen bil. Pga. arbeidets art søkes det etter kvinnelige assistenter.

Ser etter 1-2 personer på fast ansettelse med 5 timer pr. uke. Mulighet for mer arbeid. Søker også etter deg som ønsker å være tilkalling.

Jeg vil være din nærmeste leder og gi nødvendig opplæring og oppfølging. Humana vil være din formelle og juridiske arbeidsgiver. Humana omsorg og assistanse holder assistentkurs hvor du lærer om rollen som assistent samt dine plikter og rettigheter.

Aktuelle kandidater innkaller til intervju fortløpende. Personlig egnethet, ønske om å bli i stillingen over tid, fleksibilitet og kjemi vil bli vektlagt.  Politiattest må fremvises før evt. ansettelse.

Spesifiser gjerne om du ønsker deltidsstilling, tilkalling eller begge deler.

Kjenner du deg igjen? Og synes dette virket som noe for deg? Da håper jeg å høre fra nettopp deg!

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 15-06-2020
Søk her

Kontaktperson

Anne Buaas Lysne Rådgiver BPA 95043000