Hem 909 46 000 Ring sentralbordet vårt
Kontakt oss Mer kontaktinformasjon

Personlig assistent, noe for deg?

Sted: Gjøvik
Yrkesrolle: BPA
Publisert: 19-09-2022
Søknadsfrist: 26-10-2022
Arbeidstid: Dag/kveld/helg

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. Se www.humananorge.no for mer informasjon om Humana.

 

Hei, jeg er en voksen dame som ser etter BPA assistent til deltidsstilling og tilkallingsassistenter. 

 

Jeg har MS og epilepsi, og formen min er da varierende og jeg bruker rullator eller rullestol ved behov. Det følger med husarbeid og hverdagslige gjøremål i jobben. 

 

Jeg ser etter deg som er bevisst ditt ansvar i jobben som personlig assistent, er en strukturert person man kan stole på og som har en god dose tålmodighet. En del av jobben innebærer at du trives med å jobbe selvstendig og effektivt, og klarer å se hva som skal gjøres.

 

Håper du er glad i barn, at du er ikke-røyker, og ikke er allergisk mot dyr. Det er viktig at du kan snakke og skrive godt norsk, og at du er i god fysisk form. Du må ha førerkort og fint om du disponerer egen bil. Pga. arbeidets art søkes det etter kvinnelige assistenter. 

 

Søker både etter fast ansettelse på deltid og tilkalling. Spesifiser gjerne om du ønsker deltidsstilling, tilkalling eller begge deler. 

 

Jeg vil være din nærmeste leder og gi nødvendig opplæring og oppfølging. Humana vil være din formelle og juridiske arbeidsgiver. Humana omsorg og assistanse holder assistentkurs hvor du lærer om rollen som assistent samt dine plikter og rettigheter. 

 

Aktuelle kandidater innkalles til intervju fortløpende. Personlig egnethet, ønske om å bli i stillinger over tid, fleksibilitet og kjemi vil bli vektlagt. Politiattest må fremvises før evt. ansettelse. 

 

Kjenner du deg igjen? Og synes du dette virket som noe for deg? Da håper jeg å høre fra nettopp deg! 

Arbeidstid/varighet: / Dag/kveld/helg
Søk stillingen senest 26-10-2022
Søk her

Kontaktperson

Anne Buaas Lysne Avdelingsleder BPA 95043000